עוף ודלעת גולש
עוף ודלעת גולש דורש כ 4 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. לך לחנות ותביא כמון טחון, עגבניות, שעועית חומוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם עוף גולש, גולש עוף ופטריות עם ניוקי, ו עוף גולש (תבשיל עוף).
הוראות
הגדר סיר איטי גבוה, ומניחים עגבניות חתוכות לקוביות וסוכר חום לתוך התנור; מערבבים לשלב.
מחממים שמן זית במחבת שאינה מקל על חום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים בצל עד להשחמה קלה, כ -10 דקות.
מערבבים את הג ' ינג ' ר, קינמון, כמון, כוסברה; לבשל ומערבבים עד התבלינים לשחרר את הניחוח שלהם, על 2 דקות. מערבבים את העוף, ומבשלים ומערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד.
מערבבים את שעועית חומוס לתוך תערובת העוף, ולהביא לרתיחה.
מעבירים את התערובת לתוך סיר איטי, ומערבבים עם עגבניות.
מניחים דלעת לתוך אותה מחבת, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים עד הדלעת חמה וכמה חתיכות הם מעט השחמה, על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים דלעת לתוך התנור, ולכסות.
מבשלים את התבשיל על ההגדרה הגבוהה במשך 1 שעה; להפחית את הגדרת הבישול נמוך, ומבשלים עד הדלעת היא מכרז, 3 עד 4 שעות נוספות. מתבלים במלח ופלפל שחור. אם התבשיל נראה נוזלי מדי, מערבבים עמילן תירס לתוך מים בכוס קטנה עד חלקה, ומערבבים את תרחיף לתוך התבשיל. מבשלים עד מעובה, כ -30 דקות.