עוף וכופתאות
גשו לסופר וקנו קמח, סלרי, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות.
הוראות
מניחים את העוף ואת כל מרכיבי המניה בתנור הולנדי גדול ומכסים במים. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ובשל במשך 1 שעה עד שהעוף רך. לרפרף את פני השטח של שומן וחלאה כפי שהוא מבשל.
כאשר נעשה להסיר את העוף ללוח חיתוך. מסננים את המניה ומגרסים את הבשר לחתיכות גדולות-המניה תשמש לרוטב והעוף יהיה מקופל לתוכו.
לנפות את החומרים יבשים יחד בקערה גדולה. בקערה קטנה, באמצעות מקצף, קלות להכות את הביצים, עירית וחמאה יחד; לשפוך את החומרים הנוזליים לתוך החומרים יבשים ולקפל בעדינות.
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד; הבלילה צריכה להיות עבה דמוי עוגה.
כדי להכין רוטב: בתנור הולנדי, מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה והשמן.
מוסיף את הגזר, סלרי, שום, ועלי דפנה וקמח עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים בקמח לעשות רביכה. המשך לבחוש ולבשל במשך 2 דקות כדי לצפות את הקמח ולהסיר את הטעם עמילני. לאט לאט לשפוך את ציר העוף, 1 כוס בכל פעם, ערבוב היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים אפונה קפואה ובצל פנינה.
תן לרוטב להתבשל עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, על 15 דקות. מוסיפים שמנת כבדה.
מקפלים את העוף מגורר שמורות לתוך הרוטב ולהביא עד רתיחה. באמצעות 2 כפות, בזהירות טיפה כף גדולמלאים של הבלילה הכופתה לתערובת החמה. הכופתאות צריכות לכסות את החלק העליון של הרוטב, אבל לא צריך להיות נוגע ללב או צפוף.
בואו כופתאות לחלוט במשך 10 עד 15 דקות עד שהם מוצקים ונפוחים.
הסר וזרוק את עלי המפרץ. העונה עם פלפל שחור סדוק טרי ומקשטים עם עירית קצוצה לפני ההגשה.