עוף חובב השום
עוף חובב השום דורש בערך שעה ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -35 גרם שומן . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בהישג יד פירורי לחם מתובל איטלקי, גבינת פרמזן, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 47% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף חובב השום , תבשיל חובבי שום ותבשיל בקר של חובבי שום .
הוראות
מערבבים מים, מלח כשר וסוכר יחד עד שהמלח והסוכר מתמוססים לחלוטין למלח.
שים חזה עוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; יוצקים מי מלח לתוך השקית עם העוף. סחטו אוויר מהשקית ואטמו. מקררים למשך שעה.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 13x9x2 אינץ'.
מערבבים גבינת פרמזן, פירורי לחם, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור יחד בקערה; מורחים כ-1/3 מהתערובת בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מוציאים את העוף מהמלח, מנערים מעליו את עודפי הנוזלים ומייבשים. לזרוק את המלח שנותר.
מצפים את העוף בשמן זית. מסדרים עוף על גבי שכבת גבינת הפרמזן בתבנית האפייה.
מפזרים את יתרת תערובת גבינת הפרמזן על העוף.
מערבבים שום, מרגרינה ומיץ לימון יחד בקערה קטנה; לטפטף על עוף.
מבשלים חזה עוף עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים צלולים, 25-30 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מפזרים גבינה על חזה העוף.
מחממים את הפטם של התנור. מבשלים עוף מתחת לפטם עד שהגבינה נמסה ומשחימה, כ-5 דקות נוספות.