קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

עוף ים תיכוני ברוטב חצילים

עוף ים תיכוני ברוטב חצילים
עוף ים תיכוני ברוטב חצילים דורש כ -5 שעות ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 4.08 דולר למנה , מתכון זה מכסה 30% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 743 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כנסו לחנות וקנו שיני שום, מלח, ירכי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה עובד מצוין כרוטב. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון סופגני מוצק של 72% . מתכונים דומים: פוזילי עם נתחי חציל ונקניק - פסטה בסגנון ים תיכוני , רוטב חציל ועגבניות , וצ'יפס חציל ברוטב צזיקי .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מוסיפים את העוף; מערבבים לציפוי. במחבת גדולה, משחימים את העוף בשמן במנות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לסיר בישול איטי של 4 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר את החתיכות השחומות מהמחבת. מוסיפים את החצילים, הפלפלים האדומים, הבצל, החלפיניו, רסק העגבניות, הסוכר החום והשום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת פירה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
7
מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 5-6 שעות או עד שהעוף רך, תוך הוספת זיתים ופטרוזיליה ב-30 הדקות האחרונות. רגע לפני ההגשה, מפזרים גבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מגישים עם נאן.
מרכיבים שתצטרך
נאןנאן