כרוב עם קישואים ושומשום
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? כרוב עם קישואים ושומשום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.09 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 95 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, להדביק צ'ילה, שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט כרוב ושומשום, דבש-טריאקי אצבעות עוף עם שומשום עם אטריות צלופן שומשום ואפונה הצמד, ו ברוקולי עם שומשום.
הוראות
צולים שומשום במחבת גדולה על אש בינונית 3 דקות או עד להשחמה קלה, ומנערים את התבנית לעיתים קרובות.
מחממים שמן במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים קישואים; מבשלים 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים את הכרוב ואת 4 המרכיבים הבאים (כרוב דרך פלפל). מכסים, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים 6 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שומשום ונענע, אם רוצים.