קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

עוף מטוגן בחמאה

עוף מטוגן בחמאה
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, עוף מטוגן בחמאה, ו עוף מטוגן בחמאה.

הוראות

1
עוף במרינדה בתערובת חלב חמאה: 
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים את חלב החמאה, בצל פרוס, עשבי תיבול, פפריקה, וקיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
שים את חתיכות העוף בתערובת החמאה ואת המעיל לחלוטין. להשרות לילה (לפחות 8 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4
מסננים עוף, להכין תיק עם קמח ותבלינים: 
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
5
מניחים חתיכות עוף במסננת ולתת ניקוז של תערובת חלב עודף. בשקית נייר גדולה או פלסטיק (חסון), מערבבים קמח עם מלח שום, מלח בצל, קאיין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
שמן חום במחבת עבה תחתית: 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
חום 2 כוסות שמן במחבת גדולה, כבדה תחתית (ברזל יצוק, נירוסטה, או אלומיניום אנודייז—משהו שיכול לקחת את החום) על חום גבוה בינוני עד קמצוץ של קמח מתחיל לרחוש כאשר ירד בשמן החם (אבל לא כל כך חם כי המחבת הוא עישון), על 177°. זכור כאשר עובדים עם שמן חם, תמיד יש מכסה מחבת קרוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1
מניחים חתיכות עוף בשקית עם תערובת קמח ולנער עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
מטגנים את העוף: עובדים בקבוצות, מוסיפים את חתיכות העוף לשמן החם במחבת ומטגנים בצד אחד במשך 12-15 דקות, עד חום זהוב, ולאחר מכן משתמשים במלקחיים כדי להפוך את החתיכות ומטגנים לעוד 10-12 דקות, שוב עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
היזהר לשמור על השמן חם מספיק כדי לטגן את העוף, אבל לא כל כך גבוה כפי שהוא שורף את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
הסר מתלה לניקוז של עודפי שמן: השתמש מלקחיים כדי להסיר עוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מניחים על מדף מעל גיליון עוגיות או מחבת לצלייה עבור השמן העודף לנקז.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, ו זינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור עוף מטוגן. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.