קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף עם מנדרינה, דבש, וזיגוג צ'יפוטלה

עוף עם מנדרינה, דבש, וזיגוג צ'יפוטלה
עוף עם מנדרינה, דבש, וזיגוג צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 919 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך קורנית, מיץ מנדרינה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: כנפי עוף צ'ילי אדום עם זיגוג דבש צ' יפוטלה, כנפי עוף אפויות עם זיגוג דבש צ'יפוטלה, ו עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה.

הוראות

1
מרתיחים מיץ, דבש, ורוטב סויה בסיר בינוני כבד עד מופחת 2/3 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים בקליפה מגורדת וצ 'ילי צ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1
להקציף הראשון 9 מרכיבים 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים עוף; פונים למעיל עם מרינדה. כיסוי; צמרמורת לפחות 2 שעות עד 1 יום, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מתלה גריל ריסוס עם תרסיס nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני-נמוך).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מפזרים מעט עוף במלח. עוף גריל עד מבושל דרך, מפנה ו repositioning מדי פעם אפילו לבישול, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
עוף מברשת בכל רחבי עם זיגוג; גריל 2 דקות יותר בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים עוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
לשרת, עובר זיגוג נשאר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
* צ 'ילי צ' יפוטלה מיובש, jalapeños מעושן משומר ברוטב עגבניות מתובל, אשר נקרא לפעמים adobo. הם זמינים בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס