קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

עוף עם פסטו ארוגולה

עוף עם פסטו ארוגולה
ניתן להכין את המתכון עוף עם פסטו ארוגולה בסביבות 40 דקות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חזה עוף, מיץ לימון, פירורי לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 77%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף בגריל עם פסטו ארוגולה, פסטו עוף ארוגולה לחם שטוח, ו עוף צלוי עם פסטו אגוז-ארוגולה.

הוראות

1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים כפי שהתווית מכוונת; כ -3 דקות לפני סיום הפסטה מוסיפים את השעועית הירוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מסננים את הפסטה והשעועית ושוטפים במים קרים. זורקים עם מחצית מהגבינה, 1 כף שמן זית, גרידת הלימון והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מחממים את הברוילר. מחית את הארוגולה, הפטרוזיליה, האגוזים, מיץ הלימון, 3 כפות מים, הגבינה שנותרה ו -1 כף שמן זית, ומלח לפי הטעם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים את חזה העוף בין שתי חתיכות ניילון ומכניסים לעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר כסף ומתבלים במלח. משפשפים את הכל עם 1/4 כוס מפסטו הארוגולה וצולים, הופכים פעם אחת, עד לבישול, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מסדרים את העגבניות חתוכות כלפי מעלה על תבנית אפייה נוספת וצולים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מורחים כל אחד עם מעט פסטו ומפזרים את פירורי הלחם. לצלות עד להזהבה, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10
מגישים את העוף, העגבניות וסלט הפסטה עם שאר הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
11
צילום: אנדרו פרסל