קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

עוף פיקטה

עוף פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 717 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של נייר קלף או ניילון לעטוף להלום עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בצלחת רדודה. בצלחת שנייה, להכות את הביצה ו 1/2 כף מים יחד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים את פירורי הלחם על צלחת שלישית. לטבול כל חזה עוף הראשון בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן לטבול את הביצה ואת פירורי לחם תערובות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 2 דקות בכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
9
מניחים אותם על מחבת הסדין ולאפשר להם לאפות במשך 5 עד 10 דקות בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
עבור הרוטב, למחוק את מחבת ה-saute עם מגבת נייר יבש. על חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון, יין, חצאי לימון שמורים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת במחצית, על 2 דקות. את החום, להוסיף את 2 כפות הנותרים של חמאה מערבולת לשלב. השליכו את חצאי הלימון והגישו חזה עוף 1 על כל צלחת. כפית על הרוטב ומגישים עם פרוסת לימון וזרימת פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי