עוף פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 717 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של נייר קלף או ניילון לעטוף להלום עד 1/4 אינץ ' עבה.
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בצלחת רדודה. בצלחת שנייה, להכות את הביצה ו 1/2 כף מים יחד.
מניחים את פירורי הלחם על צלחת שלישית. לטבול כל חזה עוף הראשון בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן לטבול את הביצה ואת פירורי לחם תערובות.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 2 דקות בכל צד, עד השחמה.
מניחים אותם על מחבת הסדין ולאפשר להם לאפות במשך 5 עד 10 דקות בזמן שאתה עושה את הרוטב.
עבור הרוטב, למחוק את מחבת ה-saute עם מגבת נייר יבש. על חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון, יין, חצאי לימון שמורים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת במחצית, על 2 דקות. את החום, להוסיף את 2 כפות הנותרים של חמאה מערבולת לשלב. השליכו את חצאי הלימון והגישו חזה עוף 1 על כל צלחת. כפית על הרוטב ומגישים עם פרוסת לימון וזרימת פטרוזיליה טרייה.