עוף צלוי בסיר עם פטריות
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, כרוב ניצנים, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, עוף רוזמרין קלוי עם פטריות, ו עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הקורנית, עלי דפנה וקמומיל בתחתית תבשיל ברזל יצוק גדול, עמוק, אמייל. מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל ומניחים אותו ישירות על הארומטיקה. לשפשף את החלק העליון של הציפור עם 3 כפות של החמאה.
מגלגלים את בצק הפיצה לתוך חבל ארוך מספיק כדי להקיף את התבשיל. לחץ על הבצק על שולי התבשיל וכסה עם המכסה, לחיצה עליו לתוך הבצק. צבטו את הבצק על המכסה מעט כדי לאטום את הסיר לחלוטין. צולים את העוף במרכז התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
הסר את המכסה, פיצוח הבצק, ולנקב את הירך כדי לוודא שהציפור מבושלת דרך. להחליף את המכסה ולתת את שאר העוף במשך 5 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את שארית 1 כף חמאה.
מוסיפים את כרוב הניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד שנבל.
תעביר את כרוב הניצנים למגש.
מחממים את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 5 דקות; להשליך את השום.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך בינוני עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -10 דקות.
הוסף את תערובת חצי ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
מעבירים את העוף ללוח חיתוך ומסננים את מיצי המחבת לכוס מדידה. להשליך את השומן מן המיצים, ולאחר מכן להוסיף את המיצים לפטריות.
הסר את עור העוף וחתוך את בשר השד.
חותכים את הרגליים, לחתוך אותם לשני חלקים כל אחד. מסדרים את העוף על כרוב הניצנים על המגש, כפית את הפטריות והרוטב על גבי ומגישים עם חתיכות של בצק פיצה אפוי, לטבילה.