מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, כרוב ניצנים, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, עוף רוזמרין קלוי עם פטריות, ו עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הקורנית, עלי דפנה וקמומיל בתחתית תבשיל ברזל יצוק גדול, עמוק, אמייל. מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל ומניחים אותו ישירות על הארומטיקה. לשפשף את החלק העליון של הציפור עם 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מגלגלים את בצק הפיצה לתוך חבל ארוך מספיק כדי להקיף את התבשיל. לחץ על הבצק על שולי התבשיל וכסה עם המכסה, לחיצה עליו לתוך הבצק. צבטו את הבצק על המכסה מעט כדי לאטום את הסיר לחלוטין. צולים את העוף במרכז התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
חותכים את הרגליים, לחתוך אותם לשני חלקים כל אחד. מסדרים את העוף על כרוב הניצנים על המגש, כפית את הפטריות והרוטב על גבי ומגישים עם חתיכות של בצק פיצה אפוי, לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)