קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

עוף צלוי בסיר עם פטריות

עוף צלוי בסיר עם פטריות
מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, כרוב ניצנים, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, עוף רוזמרין קלוי עם פטריות, ו עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הקורנית, עלי דפנה וקמומיל בתחתית תבשיל ברזל יצוק גדול, עמוק, אמייל. מתבלים את העוף מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל ומניחים אותו ישירות על הארומטיקה. לשפשף את החלק העליון של הציפור עם 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מגלגלים את בצק הפיצה לתוך חבל ארוך מספיק כדי להקיף את התבשיל. לחץ על הבצק על שולי התבשיל וכסה עם המכסה, לחיצה עליו לתוך הבצק. צבטו את הבצק על המכסה מעט כדי לאטום את הסיר לחלוטין. צולים את העוף במרכז התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את המכסה, פיצוח הבצק, ולנקב את הירך כדי לוודא שהציפור מבושלת דרך. להחליף את המכסה ולתת את שאר העוף במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
בינתיים, במחבת גדולה, להמיס את שארית 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את כרוב הניצנים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה עד שנבל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
7
תעביר את כרוב הניצנים למגש.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
8
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 5 דקות; להשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום נמוך בינוני עד שמתרככים ומשחימים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
הוסף את תערובת חצי ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות.
12
מעבירים את העוף ללוח חיתוך ומסננים את מיצי המחבת לכוס מדידה. להשליך את השומן מן המיצים, ולאחר מכן להוסיף את המיצים לפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הסר את עור העוף וחתוך את בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
חותכים את הרגליים, לחתוך אותם לשני חלקים כל אחד. מסדרים את העוף על כרוב הניצנים על המגש, כפית את הפטריות והרוטב על גבי ומגישים עם חתיכות של בצק פיצה אפוי, לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו