עוף צלוי בפסח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי פסח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. אם יש לך מצות, ביצים, ארוחה מצות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו שניצל עוף בפסח, שניצל עוף בפסח, ו לביבות עוף ברביקיו מחווני פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מצות שבורות, מרק עוף ומשמש בקערה בינונית; להפריש. להמיס 3 כף. של המרגרינה במחבת גדולה.
מוסיפים בצל וסלרי; מבשלים עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תערובת מצות; מערבבים היטב. מגניב.
מוסיפים ביצים, אגוזי פקאן ומצות ארוחה; מערבבים היטב.
לשטוף עוף; לטפוח יבש. דברים חללי עוף עם תערובת מצות; חללים סגורים עם שיפודים מחרוזת.
מקום, השד בצד למעלה, על המדף בתבנית אפייה; מברשת עם הנותרים 1 כף. מרגרינה, נמסה.
מפזרים קורנית, מלח ופלפל.
אופים 2 עד 2-1 / 2 שעות או עד העוף מבושל דרך, צליעה מדי פעם.