עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך שום, עלי רוזמרין, עור על חלקי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ורוזמרין עם תפוחי אדמה פריכים, עוף רוזמרין לימון קלוי ותפוחי אדמה אדומים, ו רוזמרין לימון עוף צלוי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למצב עליון-אמצעי ותחתון-אמצעי וחימום מראש לתנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בקערה גדולה, מערבבים שום מגורר, רוזמרין, גרידה, מלח, פתיתי פלפל, ו 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים חתיכות עוף וזורקים למעיל. לכסות ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
5
בינתיים, מניחים חמאה במחבת ברזל יצוק וחוזרים לתנור עד מומס, כ 2 דקות.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מורחים תפוחי אדמה לשכבה אחת ומניחים על מתלה תחתון-אמצעי. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
8
הסר תפוחי אדמה, לזרוק עם כפית להסתובב מעיל עם חמאה, ואז לחזור מתלה העליון באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
9
כאשר תפוחי אדמה הועברו מתלה העליון באמצע, להכין את העוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
חום שנותר שמן כפות במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים חתיכות עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, 5 עד 8 דקות. שמור כל תערובת לימון רוזמרין נשאר בקערת השריה עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
באמצעות מלקחיים, להפוך חתיכות עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מוסיפים גזר ותערובת לימון רוזמרין שנותרו למחבת, ומעבירים למתלה התחתון באמצע בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
המשיכו לצלות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם וזהב וגזר רכים, בערך 25 דקות יותר. כאשר זמן הבישול מתקרב לסופו, בדוק חתיכות עוף עבור doneness עם מדחום קריאה מיידית, הסרת חתיכות עוף כפי שהם מסיימים לבשל (155°F עבור בשר השד, 77° עבור רגליים ומקלות תיפוף), ולשמור אותם חמים על צלחת מכוסה רדיד חובה כבד.