עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך שום, עלי רוזמרין, עור על חלקי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ורוזמרין עם תפוחי אדמה פריכים, עוף רוזמרין לימון קלוי ותפוחי אדמה אדומים, ו רוזמרין לימון עוף צלוי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
התאם מדפים לתנור למצב עליון-אמצעי ותחתון-אמצעי וחימום מראש לתנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' בתנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
בקערה גדולה, מערבבים שום מגורר, רוזמרין, גרידה, מלח, פתיתי פלפל, ו 1 כף שמן.
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מוסיפים חתיכות עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, 5 עד 8 דקות. שמור כל תערובת לימון רוזמרין נשאר בקערת השריה עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
12
באמצעות מלקחיים, להפוך חתיכות עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מוסיפים גזר ותערובת לימון רוזמרין שנותרו למחבת, ומעבירים למתלה התחתון באמצע בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמן זית, לקלייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
המשיכו לצלות עד שתפוחי האדמה מבושלים במלואם וזהב וגזר רכים, בערך 25 דקות יותר. כאשר זמן הבישול מתקרב לסופו, בדוק חתיכות עוף עבור doneness עם מדחום קריאה מיידית, הסרת חתיכות עוף כפי שהם מסיימים לבשל (155°F עבור בשר השד, 77° עבור רגליים ומקלות תיפוף), ולשמור אותם חמים על צלחת מכוסה רדיד חובה כבד.