קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן

עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי קלאסי עם מלית Herbed ורוטב מיושן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 839 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם קמח, סביב מלאי טורקיה חם, בית חווה חם מלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, עוף צלוי בסגנון הישן ורוטב., ו הודו צלוי עם מילוי לחם מיושן.

הוראות

1
מניחים מדף תנור בעמדה הנמוכה ביותר ומחממים תנור ל 163°. חמאה 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת או תבשיל 2 ליטר. מברשת קלה צלייה מתלה עם שמן צמחי ומקום במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר חבילת פלסטיק או נייר של giblets מטורקיה (בדרך כלל בחלל קטן).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
להסיר מן האריזה ולשטוף; ריזרב gizzard ולב; להשליך תקליטונים, כבד סגול כהה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
הסר צוואר מחלל גדול.
5
הסר מאריזות, לשטוף, ושמורה. באמצעות פינצטה או צבת מחט, להסיר כל נוצות נוצה עדיין מחובר לעור (תרנגולי הודו כשרים נוטים לדרוש את זה יותר מאחרים). משוך ושמור כל ידיות צהוב חיוור גלוי של שומן משני צדי הזנב (לא נמצא על כל הציפורים).
6
יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש. רופף למלא חלל קטן (הצוואר) עם מלית. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד מתכת. באופן רופף למלא חלל גוף גדול עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
7
העברת המילוי שנותר צלחת חמאה טפטוף עם מלאי 1/4 כוס. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר תרנגול הודו, חזה כלפי מעלה, כדי מתלה במחבת צלייה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לשד וקשור מקלות תיפוף באופן רופף יחד עם חוט המטבח. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם חמאה מרוככת ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם נייר, עוזב כנפיים, ירכיים, ומקלות תיפוף חשופים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מעבירים קורקבן, לב, צוואר ושומן הודו שמור לצליית מחבת סביב מתלה.
מרכיבים שתצטרך
שומן טורקיהשומן טורקיה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
יוצקים 2 כוסות מלאי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
תרנגול הודו צלוי 45 דקות. למרוח עם מיצי פאן (להרים רדיד כדי להגיע לאזור השד) ולהמשיך צלייה, צלי כל 45 דקות, 1 1/2 שעות יותר (2 1/4 שעות בסך הכל). Baste שוב, אם מיצי פאן התאדו לתוך זיגוג, להוסיף 1 מלאי כוס למחבת. צולים עוד 45 דקות (3 שעות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר רדיד מאזור השד, baste, ולהוסיף מלאי במידת הצורך, עד מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (קרוב אך לא נוגע העצם) רושם 82°, על 1 שעה יותר (4 שעות בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
הכנס מיד לקרוא מדחום למרכז מלית בחלל הגוף. אם המדחום אינו קורא 74°, להעביר מלית לתבנית אפייה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה עד165, על 3 דקות במשך 10 מעלות. כסה וחמם. באמצעות מחזיקי טורקיה (או על ידי הכנסת כף גדולה להגשה לתוך חלל הגוף), להעביר טורקיה מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
בואו לעמוד 30 דקות לפני גילוף.
15
בינתיים, אופים מלית נוספת ולעשות רוטב: להעלות את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר giblets וצוואר מחבת קלייה ולהשליך.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
17
יוצקים מיצי מחבת לתוך מדידת כוס או מפריד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
בואו לעמוד עד שהשומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות, ואז לרפרף ולשמר שומן או, אם באמצעות מפריד, בזהירות לשפוך מיצים לתוך כוס מדידה, שמירה על שומן נשאר מפריד.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
19
העברת צלחת מכוסה בנייר כסף של מלית נוספת לתנור ואופים 10 דקות. בינתיים, להוסיף מספיק מלאי שנותר מיצי פאן סך 4 כוסות. למדוד שומן טורקיה, הוספת חמאה מומסת במידת הצורך 6 כפות בסך הכל. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים על חום מתון ולהוסיף שומן.
מרכיבים שתצטרך
שומן טורקיהשומן טורקיה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
20
מקציפים בקמח, משפשפים חתיכות משוחות על תחתית המחבת, ואז מבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
להקציף בתערובת מיץ פאן-מלאי ולהביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשל, לטאטא מדי פעם, עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
לטאטא הנותרים 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל ולשמור חם. (רוטב ניתן לשמור חם על חום נמוך מאוד, מכוסה, עד 20 דקות. אם זה מתעבה, רזה עם מלאי נוסף לפני ההגשה. אם העור יוצר על גבי, להקציף היטב כדי להתמוסס.)
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
23
כאשר מלית נוספת יש אפוי 10 דקות, להסיר רדיד ואופים, חשוף, עד מחומם דרך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
24
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להעביר לסירת רוטב. לגלף הודו ולהגיש רוטב ומילוי לצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
* כדי להילחם יובש, רוב תרנגולי הודו קפוא וכמה טריים מוזרקים עם תמיסת מלח. זה לא דבר טוב, אם כי: ציפורים מוזרקות בדרך כלל חסרות טעם ויכולות להיות בעלות מרקם רגשני. מסיבה זו, אנו ממליצים לקנות תרנגול הודו טרי ולבדוק את התווית כדי להיות בטוחים שאין תוספים. (חפש את המילים " הכל טבעי.") Don ' t be too concerned, though, with the many other terms that can be applied to turkeys, such as free-range, organic, or heritage. הכל יכול להיות מצוין.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
* בעת רכישת ציפור טרייה, הקפד לרכוש אותו לא יותר מיומיים לפני חג ההודיה. אם אתה חייב לקבל ציפור קפואה, להפשיר אותו במקרר במחבת לתפוס טיפות, ומאפשר 24 שעות מלאות עבור כל 5 קילו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
* מילוי חם ולח הוא סביבה אופטימלית עבור חיידקים כגון סלמונלה או e. coli להתרבות, ולכן חשוב לעקוב אחר נהלים בטוחים. הקפד להפוך את המילוי ברגע האחרון, כך שהוא יכול ללכת לתוך הציפור חם. זה עוזר לו לעבור מעל "אזור הסכנה" (טווח הטמפרטורה האופטימלי לצמיחת חיידקים) מהר יותר במהלך הקלייה. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה באמצע המילוי כדי לוודא שזה 74°, הטמפרטורה שבה חיידקים ייהרגו. אם זה לא165, לגרוף אותו מתוך החלל ומיקרוגל אותו כפי שמכוון במתכון.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
* יותר מלית טיפים: הקפד לא לארוז את החללים, כמו המילוי יתרחב במהלך הבישול. באופן רופף למלא את טורקיה, ולאחר מכן להפיץ את תוספת בצלחת תבשיל (לא יותר מ 2 אינץ ' עמוק) ולאפות אותו לאחר טורקיה יוצאת (הקפד לקרר אותו עד אז כדי לעכב את צמיחת חיידקים).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לטפטף את החלק בתבשיל עם מלאי נוסף כדי לפצות על המיצים זה לא יקבל מהתרנגול הודו. אם אתה רוצה את המילוי מבושל בתוך טורקיה להיות לח במיוחד (בניגוד בעל קרום פריך שבו הוא חשוף), לכסות את החלק החשוף עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
* הדעות משתנות אם למלא את הציפור או לא-יש אנשים שחושבים שזה יכול לגרום לבישול לא אחיד. למידע נוסף בנושא, ראה פריימר טורקיה שלנו. אם אתה מעדיף לא למלא את הציפור שלך, למלא את החללים עם תערובת ירקות ועשבים קצוצים כי יהיה להקנות את טעמו על הבשר ומיצי פאן: קוצצים 1 בצל, 1 צלע סלרי עם עלים, 1 גזר, ו 3 כפות פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
(24 ספירה)(24 ספירה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את זה עם 1 כפית כל רוזמרין מיובש, מרווה, וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מפזרים את החללים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים את התערובת בפנים. לציפור לא מאוישת ייקח בערך 15 דקות עד חצי שעה פחות לבשל מאשר לציפור מפוחלצת. כאשר תרנגול ההודו מבושל, להטות אותו כדי לאפשר כל מיצים שנאספו בחלל כדי לנקז לתוך המחבת. אין להגיש את תערובת הירקות, כפי שהוא אולי לא מבושל לטמפרטורה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
* מתכון זה יכול בקלות להיות scaled עד לשרת יותר אנשים. אומדן על 1 עד 1 1/2 פאונד לאדם. זמני בישול (לציפור ממולאת, מבושל ב 163° לטמפרטורה פנימית של180) יהיו כדלקמן: 8 עד 12 פאונד: 3 עד 3 1/2 hours12 עד 14 פאונד: 3 1/2 עד 4 hours14 עד 18 פאונד: 4 עד 4 1/4 hours18 עד 20: 4 1/4 ל 4 3/4 hours20 עד 24 פאונד: 4 3/4 עד 5 1/4 שעות
10
* כמה מומחים מעדיפים לבשל תרנגולי הודו שלהם לטמפרטורה פנימית של 77° (ולא180, כמו במתכון זה). אם לא אכפת לך שהבשר מעט ורוד, זה בטוח לחלוטין והופך אותו לח יותר. עם זאת, ריק רוג ' רס, שיצר את המתכון הזה, מאמין כי הבשר הכהה בפרט לא להשיג את הטעם והמרקם האופטימלי שלה עד שהוא מגיע180. אם אתה בוחר למלא את טורקיה שלך לבשל אותו רק170, המילוי שלה כמעט בהחלט לא יגיע לטמפרטורה בטוחה של165. כאשר אתה מסיר את טורקיה מהתנור, הקפד לבדוק את הטמפרטורה במרכז המילוי, ואם יש צורך להסיר אותו ומיקרוגל כפי שמכוון במתכון.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
לתת לתרנגול ההודו לעמוד חצי שעה אחרי שהוא יוצא מהתנור הוא חלק חיוני בתהליך הקלייה. כאשר בשר צולה, המיצים שלה לעבור לקצה החיצוני של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לתת לו לנוח נותן למיצים זמן להפיץ מחדש, מה שהופך את טורקיה moister. בונוס נוסף: זמן המנוחה מספק חלון מצוין של הזדמנות להפוך את הרוטב לחמם את הכלים בצד. אין צורך לכסות את הציפור-זה יישאר חם מספיק, וכיסוי זה יהיה רק לרכך את העור הפריך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות