המתכון עוף, שרימפס ו גאמבו אנדויל מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 659 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קורנית, עלי דפנה, במיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו, שרימפס, עוף, ואנדויל גאמבו, ו שרימפס אנדויל גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, כבד, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות וכנפי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכנפי העוף מושחמות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כנפי עוף
קונכיות פסטה
שרימפס
3
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות. לאט לאט לשפוך את המניה, ערבוב עם כף עץ לשחרר כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מלאי
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
סיר
4
מוסיפים את עלי המפרץ ומביאים לרתיחה. לרפרף את פני השטח של המניה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מלאי
5
מוסיף את רגלי העוף למניה ומבשלים עד שהם מבושלים דרך, כ 40 דקות. מסננים את המניה לקערה חסינת חום ומעבירים את רגלי העוף לצלחת גדולה. כאשר הרגליים קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר ולהשליך את העור והעצמות. לקרוע את הבשר לחתיכות 2 אינץ ' ולהניח בצד. לרפרף את השומן מפני השטח של המניה ושומר את המניה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוף
מלאי
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מערבבים את 2/3 כוס הנותרים של שמן צמחי עם הקמח עד חלקה. מבשלים את השמן והקמח על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux חום עמוק נוצר, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
קמח לכל מטרה
7
מוסיף את השום, בצל ירוק לבן, סלרי, בצל ונקניק אנטוי קצוץ דק. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדויל
פלפל ירוק
ירק
בצל ירוק
סלרי
שום
בצל
8
מוסיפים את הקורנית, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פלפל
טימין
מלח
9
מוסיפים את כף 1 הנותרים של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף במלאי שמורות. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
מוסיף את במיה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
במיה
11
הוסף את העוף הגרוס שמורות ואת סיבובים andouille ומבשל במשך 10 דקות. מתבלים את הבמיה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
מלח ופלפל
נקניק אנדויל
מרק גמביה
12
מוסיפים את השרימפס ומבשלים במשך 1 דקה. כבה את החימום ותן למרק הבמיה לעמוד לכמה דקות. מערבבים את אבקת fil וירקות בצל ירוק ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שרימפס
מרק גמביה
13
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 עד 3 ימים קדימה ומקורר. לחמם בעדינות ולהמשיך.
14
מגישים עם: אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן
15
המלצת יין: מגניב זה גאמבו חריף עם יין לבן זול, חריף, פירותי, כגון 1999 אינו Friulia פינו גריג ' יו, או בירה לטינית-אמריקאית אור, כגון Cerveza-Aguila.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
מרק גמביה
בירה
יין
16
הערות: אבקת Fil עשויה מן הקרקע, עלי sassafras יבשים. הוא משמש מעבה עבור תבשילים ויש להוסיף בסוף מאוד כדי למנוע עיבוי יתר. זה זמין בחלק התבלינים של רוב הסופרמרקטים.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.