קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו

עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו
המתכון עוף, שרימפס ו גאמבו אנדויל מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 659 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קורנית, עלי דפנה, במיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו, שרימפס, עוף, ואנדויל גאמבו, ו שרימפס אנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, כבד, חום 1 כף של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות וכנפי העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שכנפי העוף מושחמות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כנפי עוףכנפי עוף
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
3
מוסיפים 1 כף של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד מבריק, על 2 דקות. לאט לאט לשפוך את המניה, ערבוב עם כף עץ לשחרר כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סירסיר
4
מוסיפים את עלי המפרץ ומביאים לרתיחה. לרפרף את פני השטח של המניה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 1/2 שעות, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מלאימלאי
5
מוסיף את רגלי העוף למניה ומבשלים עד שהם מבושלים דרך, כ 40 דקות. מסננים את המניה לקערה חסינת חום ומעבירים את רגלי העוף לצלחת גדולה. כאשר הרגליים קרירות מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר ולהשליך את העור והעצמות. לקרוע את הבשר לחתיכות 2 אינץ ' ולהניח בצד. לרפרף את השומן מפני השטח של המניה ושומר את המניה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
מלאימלאי
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מערבבים את 2/3 כוס הנותרים של שמן צמחי עם הקמח עד חלקה. מבשלים את השמן והקמח על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד roux חום עמוק נוצר, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיף את השום, בצל ירוק לבן, סלרי, בצל ונקניק אנטוי קצוץ דק. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
פלפל ירוקפלפל ירוק
ירקירק
בצל ירוקבצל ירוק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את הקורנית, קאיין, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
9
מוסיפים את כף 1 הנותרים של רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף במלאי שמורות. מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, ברפרוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מוסיף את במיה ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
במיהבמיה
11
הוסף את העוף הגרוס שמורות ואת סיבובים andouille ומבשל במשך 10 דקות. מתבלים את הבמיה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
מרק גמביהמרק גמביה
12
מוסיפים את השרימפס ומבשלים במשך 1 דקה. כבה את החימום ותן למרק הבמיה לעמוד לכמה דקות. מערבבים את אבקת fil וירקות בצל ירוק ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שרימפסשרימפס
מרק גמביהמרק גמביה
13
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 עד 3 ימים קדימה ומקורר. לחמם בעדינות ולהמשיך.
14
מגישים עם: אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
15
המלצת יין: מגניב זה גאמבו חריף עם יין לבן זול, חריף, פירותי, כגון 1999 אינו Friulia פינו גריג ' יו, או בירה לטינית-אמריקאית אור, כגון Cerveza-Aguila.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
מרק גמביהמרק גמביה
בירהבירה
ייןיין
16
הערות: אבקת Fil עשויה מן הקרקע, עלי sassafras יבשים. הוא משמש מעבה עבור תבשילים ויש להוסיף בסוף מאוד כדי למנוע עיבוי יתר. זה זמין בחלק התבלינים של רוב הסופרמרקטים.

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק אנדויל מעושן, חצי קצוץ דק, חצי פרוס לתוך 1/4 סיבובים אינץנקניק אנדויל מעושן, חצי קצוץ דק, חצי פרוס לתוך 1/4 סיבובים אינץ3גב שומן חזירגב שומן חזיר1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם4צלעות בינוניותצלעות סלרי בינוניות, חתוכות לקוביות 1/2 אינץצלעות סלרי בינוניות, חתוכות לקוביות 1/2 אינץ907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים2חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת filé (ראה הערה)אבקת filé (ראה הערה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה8largesשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים ירוקים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץפלפלים ירוקים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ4בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק דל נתרןציר עוף או מרק דל נתרן454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.במיה, גבעולים גזוז, לחתוך לתוך סיבובים 1/2 אינץבמיה, גבעולים גזוז, לחתוך לתוך סיבובים 1/2 אינץ2largesבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס12שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי6largesבצל ירוק, לבן וירוק חלקים דק פרוס בנפרדבצל ירוק, לבן וירוק חלקים דק פרוס בנפרד907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, פגז ו deveined, פגזים שמורותשרימפס, פגז ו deveined, פגזים שמורות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים6רגלי תרנגולת שלמותרגלי תרנגולת שלמות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו