קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא)

עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אסיאתיים, אז תנו הזדמנות ל עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו Moke גיא). מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך gingerroot, חומץ מזוקק, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא), אטריות תאילנדיות עם עוף טחון ובצלצלים פריכים, ו פירה צהוב לפת עם שאלוט פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את קאיין, כמון, כוסברה, כורכום, פלפל, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים חצי מתערובת התבלינים על חתיכות העוף, משפשפים היטב את המעיל. הניחו בצד עוף מצופה ותערובת התבלינים הנותרת. היזהר עם התבלינים, כמו כורכום ישאיר כתם צהוב אם הוא מקבל על בגדים!בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים 8-10 דקות, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר עוף לקערה רדודה, לכסות, ולהניח בצד.כפית את חלק מהשמן מהתנור ההולנדי, משאיר כ 2 כפות, דואג לא להסיר את כל החלקים השחומים שנותרו מהעוף. מחממים את השמן ומוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר למשך כ-30 שניות, מסתובבים ולוחצים כדי לשחרר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים שום וטחון, ערבוב והופך כל הזמן, עד חום זהוב (כ 30-45 שניות). אם זה נהיה חם מדי ומתחיל להחשיך, רק להוסיף כוס 1/4 או כך של מים ו deglaze (להיזהר splatters!).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים בצל ותערובת התבלינים הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לטגן עד בצל הוא רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים אורז וזורקים עד שמצופים בשמן מתובל ומתחילים להיות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים את המים ומלח 1/2 כפית לאורז. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק. מרתיחים אורז עד פני השטח יבש ודגנים מתחילים להתנפח, על 5-7 דקות.להפחית את החום לנמוך. להחזיר עוף למחבת, לקבור כל חתיכה ליד החלק התחתון של המחבת מתחת לאורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף כל מיצים שנאספו בקערה למחבת. משטח חלק של אורז כדי להסתיר את העוף לחלוטין. מחבת כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד אורז רך ועוף מבושל דרך, כ 30 דקות.בינתיים, בווק קטן או מחבת, יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם אבל לא מעשן (כדי לבדוק, טיפה חתיכת שאלוט בשמן; אם הוא רוחש מיד, השמן מוכן).
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
מפזרים בצלצלים פרוסים על השמן החם, עם מזלג, להפריד את הטבעות ולהפוך אותם במהירות. כאשר רוב שאלוט הם חום זהוב, להסיר עם כף מחורץ מגבות נייר כדי לנקז. כאשר קר מספיק כדי לגעת, פרושים על צלחת קטנה ולהניח בצד, חשוף.כאשר האורז והעוף נעשים, להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך כ 15 דקות. בינתיים, להכין רוטב ו garnishes.In קערת ערבוב זכוכית קטנה, לשלב חומץ, סוכר, ומלח 1/2 כפית, ערבוב עד מומס מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
מפזרים פרוסות צ ' ילי על רוטב ומעבירים למנה קטנה ולא תגובתית bowl.To מגישים, מסירים עוף מאורז, מגרדים כל גרגרי אורז נצמדים, ומניחים בצד. Fluff את האורז עם מזלג, להסיר ולהשליך את פרוסות זנגביל, ותל על מגש הגשה. סדר חתיכות עוף על המגש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מקשטים עם פרוסות מלפפון, עלי כוסברה, ושאלוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
15
מגישים חם או טמפרטורת החדר יחד עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.