קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא)

עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אסיאתיים, אז תנו הזדמנות ל עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו Moke גיא). מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך gingerroot, חומץ מזוקק, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה טוב. נסו עוף תאילנדי עם שאלוט פריך באורז צהוב (קאו מוקה גיא), אטריות תאילנדיות עם עוף טחון ובצלצלים פריכים, ו פירה צהוב לפת עם שאלוט פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את קאיין, כמון, כוסברה, כורכום, פלפל, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים חצי מתערובת התבלינים על חתיכות העוף, משפשפים היטב את המעיל. הניחו בצד עוף מצופה ותערובת התבלינים הנותרת. היזהר עם התבלינים, כמו כורכום ישאיר כתם צהוב אם הוא מקבל על בגדים!בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
כורכוםכורכום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים 8-10 דקות, מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר עוף לקערה רדודה, לכסות, ולהניח בצד.כפית את חלק מהשמן מהתנור ההולנדי, משאיר כ 2 כפות, דואג לא להסיר את כל החלקים השחומים שנותרו מהעוף. מחממים את השמן ומוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר למשך כ-30 שניות, מסתובבים ולוחצים כדי לשחרר את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים שום וטחון, ערבוב והופך כל הזמן, עד חום זהוב (כ 30-45 שניות). אם זה נהיה חם מדי ומתחיל להחשיך, רק להוסיף כוס 1/4 או כך של מים ו deglaze (להיזהר splatters!).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוסיפים בצל ותערובת התבלינים הנותרים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לטגן עד בצל הוא רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים אורז וזורקים עד שמצופים בשמן מתובל ומתחילים להיות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מוסיפים את המים ומלח 1/2 כפית לאורז. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק. מרתיחים אורז עד פני השטח יבש ודגנים מתחילים להתנפח, על 5-7 דקות.להפחית את החום לנמוך. להחזיר עוף למחבת, לקבור כל חתיכה ליד החלק התחתון של המחבת מתחת לאורז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הוסף כל מיצים שנאספו בקערה למחבת. משטח חלק של אורז כדי להסתיר את העוף לחלוטין. מחבת כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד אורז רך ועוף מבושל דרך, כ 30 דקות.בינתיים, בווק קטן או מחבת, יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
חום מעל חום בינוני-גבוה עד חם אבל לא מעשן (כדי לבדוק, טיפה חתיכת שאלוט בשמן; אם הוא רוחש מיד, השמן מוכן).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
מפזרים בצלצלים פרוסים על השמן החם, עם מזלג, להפריד את הטבעות ולהפוך אותם במהירות. כאשר רוב שאלוט הם חום זהוב, להסיר עם כף מחורץ מגבות נייר כדי לנקז. כאשר קר מספיק כדי לגעת, פרושים על צלחת קטנה ולהניח בצד, חשוף.כאשר האורז והעוף נעשים, להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, במשך כ 15 דקות. בינתיים, להכין רוטב ו garnishes.In קערת ערבוב זכוכית קטנה, לשלב חומץ, סוכר, ומלח 1/2 כפית, ערבוב עד מומס מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
13
מפזרים פרוסות צ ' ילי על רוטב ומעבירים למנה קטנה ולא תגובתית bowl.To מגישים, מסירים עוף מאורז, מגרדים כל גרגרי אורז נצמדים, ומניחים בצד. Fluff את האורז עם מזלג, להסיר ולהשליך את פרוסות זנגביל, ותל על מגש הגשה. סדר חתיכות עוף על המגש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מקשטים עם פרוסות מלפפון, עלי כוסברה, ושאלוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
15
מגישים חם או טמפרטורת החדר יחד עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

6ירכיים עוף (על 1 1/2 ק ירכיים עוף (על 1 1/2 ק " ג בסך הכל)1השארגבעולי כוסברה הוסרו, שטפו ומיובשיםגבעולי כוסברה הוסרו, שטפו ומיובשים1אוראו ממולאים כפוליםאבקת כוסברהאבקת כוסברה4smallsמלפפונים, פרוס דק בזווית לאליפסותמלפפונים, פרוס דק בזווית לאליפסות12 כפיות אבקת שוםשום קצוץ גסשום קצוץ גס52 כפות חמאה מומסתgingerroot (בערך בגודל של רבע ארה gingerroot (בערך בגודל של רבע ארה " ב)1אוראו ממולאים כפוליםפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברפלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי1חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז יסמין (לא מיידי או parboiled) או 2 כוסות אורז לבן גרגר ארוך (לא מיידי או parboiled)אורז יסמין (לא מיידי או parboiled) או 2 כוסות אורז לבן גרגר ארוך (לא מיידי או parboiled)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ גסבצל קצוץ גס3חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3צ' ילי ירוק טרי סראנו, חצייה פרוסה דקצ' ילי ירוק טרי סראנו, חצייה פרוסה דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט, חצייה פרוסה דקשאלוט, חצייה פרוסה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן צמחי, בתוספת נוספת לטיגון שאלוטשמן צמחי, בתוספת נוספת לטיגון שאלוט6511 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

תאילנדי ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא LangeTwins נסיך כרם Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.