קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'תחתית שוקולד שכבת פאי

פאדג'תחתית שוקולד שכבת פאי
פאדג'תחתית שוקולד שכבת פאי דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס מיוחד של הרשי, חלב, ללא חלב מוקצף ציפוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עוגת שכבות פאדג'שוקולד הטובה ביותר אי פעם, עוגת שכבות פאדג'שוקולד הטובה ביותר אי פעם, ו כמהין שוקולד לבן ועוגת שכבות פאדג'שוקולד.

הוראות

1
מניחים 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס ו -2 כפות חלב בקערה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל 30 שניות בגובה (100%); מערבבים. במידת הצורך, מיקרוגל 15 שניות נוספות בכל פעם, תוך ערבוב לאחר כל חימום, עד להמסת הצ ' יפס והתערובת חלקה בעת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מורחים על תחתית הקרום. מקררים תוך כדי הכנת השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מניחים מרשמלו, הנותרים 2/3 כוס שוקולד צ ' יפס הנותרים 1/4 כוס חלב בסיר קטן. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד שהמרשמלו נמס והתערובת מתמזגת היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מעבירים לקערה גדולה נפרדת; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מערבבים 2 כוסות מוקצפות לתערובת שוקולד מקוררת; מורחים 2 כוסות תערובת על שוקולד בקרום. מערבבים את יתרת הקצפת שנותרה ואת תערובת השוקולד שנותרה; מורחים על פני העוגה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
לכסות; להקפיא כמה שעות או עד המשרד.
7
מקשטים לפי הצורך. כיסוי; להקפיא את העוגה שנותרה.