פאייה באמצע השבוע
פאייה באמצע השבוע היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 693 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלה דפנה, נקניק צ'וריסו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-Paellan entre-autres, ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף תערובת אורז וירקות מוקפצים; לבשל 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד תערובת אורז מתחיל חום.
מערבבים במרק, מים, עלה דפנה וחבילת תיבול מתערובת אורז.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 5 דקות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 10 דקות. מוסיפים שרימפס. כיסוי; לבשל על 5 דקות או עד שרימפס ועוף מחוממים היטב.