קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

פאייה על הגריל

פאייה על הגריל
אם יש לך בערך שעתיים ו-10 דקות לבלות במטבח, Paellan on the Grill עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 845 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם זעפרן, עוף, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 92% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Paellan on the Grill , Paellan on the Grill , ומחבת Paella Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מדליקים מספר פתילי ארובה מלאים בפחם ומניחים לבעור עד שהלבנים מכוסים באפר אפור.
3
שמים את הפחמים במרכז התחתית של גריל קומקום גדול, מניחים את הגריל ומכסים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
15 צדפות ים, יבשות בטפיחות15 צדפות ים, יבשות בטפיחות
4
תנו להתחמם לפחות 30 דקות לפני הבישול.
5
מברישים את העוף במעט משמן הקנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורז פאייה קצראורז פאייה קצר
4 כוסות אורז פאייה קצר4 כוסות אורז פאייה קצר
אורז פאייה קצראורז פאייה קצר
6
מניחים את העוף עם העור כלפי מטה על החלק הקריר יותר של הגריל (השפה החיצונית), לבישול עקיף ואיטי, ומניחים את המכסה. מבשלים את העוף עד להזהבה משני הצדדים וכמעט מבושל לחלוטין, כ-12 דקות לחזה ו-15 דקות לירכיים וכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענקשרימפס ענק
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק
7
מוציאים לתבנית סדין.
ציוד שתשתמש בו
צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דקצ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק
8
חותכים את השדיים ל-3 או 4 חתיכות.
9
מערבבים את ציר העוף והזעפרן בסיר בינוני ומביאים לרתיחה, על החלק החם של הגריל או על מבער.
מרכיבים שתצטרך
(הכלאה בין לבין)(הכלאה בין לבין)
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מוציאים את הצדפות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
מוסיפים את המולים למרק, מכסים ומבשלים עד שהצדפים נפתחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
13
מעבירים לקערה. השליכו כל רכיכה שלא נפתחת.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
14
מברישים את השרימפס, את הצדדים החתוכים של הלובסטרים, הצדפות והצדדים החתוכים של הלימונים בחלק מהשמן ומפזרים מלח ופלפל מכל הצדדים. צולים את השרימפס כדקה אחת לכל צד. צולים את הלובסטר עם הצד החתוך כלפי מטה עד שהוא חרוך ורק מבושל, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
הסר את הטפרים והזנבות אך השאר את הקליפות; להשליך את הגופות. צולים את הצדפות עד שהם חרוכים מעט וכמעט מבושלים, כדקה אחת לכל צד. צולים את הלימון עם הצד החתוך כלפי מטה עד שיחרוך, כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
16
מוציאים את כל החומרים לתבניות.
17
מחממים 3 כפות שמן קנולה במחבת פאייה גדולה על אש ישירה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
18
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
19
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20
מוסיפים את הצ'וריסו ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לקבלת צבע חום ופריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
21
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כמה דקות. מתחילים להוסיף את הציר 1 כוס בכל פעם ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהאורז אל דנטה, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
22
מסדרים באורז את העוף, מולים צדפות, שרימפס, סקאלופ, אפונה, לובסטר ופלפל פיקילו. סוחטים מעל את המיץ מ-4 מחצאי הלימון, ומקננים את 4 החצאים האחרים בתוך האורז. מפזרים מעל את הפטרוזיליה. מערבבים בעדינות כדי להעלות מעט מהאורז מלמטה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

566 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)653(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עוף, לחתוך 8 חתיכותעוף, לחתוך 8 חתיכות2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן136(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)צדפות, מקורצףצדפות, מקורצף60(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים6ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4לימונים, חצוילימונים, חצוי508(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)lobsters, par-cooked in salted boiling water for about 12 minutes, drained well and halved lengthwiselobsters, par-cooked in salted boiling water for about 12 minutes, drained well and halved lengthwise463(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מולים, דה מזוקן וקרצףמולים, דה מזוקן וקרצף1גדולבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק145(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת1צנצנתpiquillo peppers, chopped or thinly sliced (6 or 8 peppers)piquillo peppers, chopped or thinly sliced (6 or 8 peppers)1קמצוץ גדולזעפרןזעפרן15צדפות ים, טפיחה יבשהצדפות ים, טפיחה יבשה800(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)short grain paella riceshort grain paella rice18colossal shrimp, tails on, peeled and deveinedcolossal shrimp, tails on, peeled and deveined454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)Spanish chorizo (a cross between hard and soft), thinly slicedSpanish chorizo (a cross between hard and soft), thinly sliced

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. The Steppe Cellars Tempranillo - Grenache - Mourvedre עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
מרתפי הסטפה טמפרניו - גרנאש - מורבדר
מרתפי הסטפה טמפרניו - גרנאש - מורבדר
ניחוחות של קסיס, ציפורן ופלפל שחור ליקריץ וטוסט. בעל גוף בינוני עם עוצמת פרי מקסימה של טעמי דשן ודובדבנים כהים. סיומת ארוכה עם טעמים של שוקולד ופולי קפה טריים.