קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות59
מגזין

פאייה על הגריל

פאייה על הגריל
אם יש לך בערך שעתיים ו-10 דקות לבלות במטבח, Paellan on the Grill עשוי להיות מתכון אדיר ללא גלוטן וללא חלב לנסות. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 845 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 47% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם זעפרן, עוף, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 92% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Paellan on the Grill , Paellan on the Grill , ומחבת Paella Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר) .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מדליקים מספר פתילי ארובה מלאים בפחם ומניחים לבעור עד שהלבנים מכוסים באפר אפור.
3
שמים את הפחמים במרכז התחתית של גריל קומקום גדול, מניחים את הגריל ומכסים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
15 צדפות ים, יבשות בטפיחות15 צדפות ים, יבשות בטפיחות
4
תנו להתחמם לפחות 30 דקות לפני הבישול.
5
מברישים את העוף במעט משמן הקנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורז פאייה קצראורז פאייה קצר
4 כוסות אורז פאייה קצר4 כוסות אורז פאייה קצר
אורז פאייה קצראורז פאייה קצר
6
מניחים את העוף עם העור כלפי מטה על החלק הקריר יותר של הגריל (השפה החיצונית), לבישול עקיף ואיטי, ומניחים את המכסה. מבשלים את העוף עד להזהבה משני הצדדים וכמעט מבושל לחלוטין, כ-12 דקות לחזה ו-15 דקות לירכיים וכנפיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענקשרימפס ענק
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק1 קילו צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק
7
מוציאים לתבנית סדין.
ציוד שתשתמש בו
צ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דקצ'וריסו ספרדי (הכלאה בין קשה לרך), פרוס דק
8
חותכים את השדיים ל-3 או 4 חתיכות.
9
מערבבים את ציר העוף והזעפרן בסיר בינוני ומביאים לרתיחה, על החלק החם של הגריל או על מבער.
מרכיבים שתצטרך
(הכלאה בין לבין)(הכלאה בין לבין)
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
תירס אוזן, קלוףתירס אוזן, קלוף
10
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
11
מוציאים את הצדפות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
3 תותים טריים3 תותים טריים
12
מוסיפים את המולים למרק, מכסים ומבשלים עד שהצדפים נפתחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ1/4 כוס שוקולד לא ממותק קצוץ
13
מעבירים לקערה. השליכו כל רכיכה שלא נפתחת.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
ציוד שתשתמש בו
3 תותים טריים3 תותים טריים
14
מברישים את השרימפס, את הצדדים החתוכים של הלובסטרים, הצדפות והצדדים החתוכים של הלימונים בחלק מהשמן ומפזרים מלח ופלפל מכל הצדדים. צולים את השרימפס כדקה אחת לכל צד. צולים את הלובסטר עם הצד החתוך כלפי מטה עד שהוא חרוך ורק מבושל, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
תירס אוזן, קלוףתירס אוזן, קלוף
15
הסר את הטפרים והזנבות אך השאר את הקליפות; להשליך את הגופות. צולים את הצדפות עד שהם חרוכים מעט וכמעט מבושלים, כדקה אחת לכל צד. צולים את הלימון עם הצד החתוך כלפי מטה עד שיחרוך, כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
תירס אוזן, קלוףתירס אוזן, קלוף
16
מוציאים את כל החומרים לתבניות.
17
מחממים 3 כפות שמן קנולה במחבת פאייה גדולה על אש ישירה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישורים צ'וריסו חזיר מקסיקני (כ-8 אונקיות), חתוך לקוביות דקות2 קישורים צ'וריסו חזיר מקסיקני (כ-8 אונקיות), חתוך לקוביות דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
18
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
19
מוסיפים את השום ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
20
מוסיפים את הצ'וריסו ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לקבלת צבע חום ופריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
21
מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במשך כמה דקות. מתחילים להוסיף את הציר 1 כוס בכל פעם ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהאורז אל דנטה, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
22
מסדרים באורז את העוף, מולים צדפות, שרימפס, סקאלופ, אפונה, לובסטר ופלפל פיקילו. סוחטים מעל את המיץ מ-4 מחצאי הלימון, ומקננים את 4 החצאים האחרים בתוך האורז. מפזרים מעל את הפטרוזיליה. מערבבים בעדינות כדי להעלות מעט מהאורז מלמטה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
(מומלץ: טרה מקלות)(מומלץ: טרה מקלות)
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

566 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קישורים צ'וריסו חזיר מקסיקני (כ-8 אונקיות), חתוך לקוביות דקות2 קישורים צ'וריסו חזיר מקסיקני (כ-8 אונקיות), חתוך לקוביות דקות653אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עוף, לחתוך 8 חתיכותעוף, לחתוך 8 חתיכות2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן136אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות, מקורצףצדפות, מקורצף60אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים6ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק102 כפות. אורגנו מיובשמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4לימונים, חצוילימונים, חצוי508אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)lobsters, par-cooked in salted boiling water for about 12 minutes, drained well and halved lengthwiselobsters, par-cooked in salted boiling water for about 12 minutes, drained well and halved lengthwise463אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, דה מזוקן וקרצףמולים, דה מזוקן וקרצף1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק145אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת1צנצנתpiquillo peppers, chopped or thinly sliced (6 or 8 peppers)piquillo peppers, chopped or thinly sliced (6 or 8 peppers)1קמצוץ גדולזעפרןזעפרן15צדפות ים, טפיחה יבשהצדפות ים, טפיחה יבשה800אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)short grain paella riceshort grain paella rice18colossal shrimp, tails on, peeled and deveinedcolossal shrimp, tails on, peeled and deveined454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Spanish chorizo (a cross between hard and soft), thinly slicedSpanish chorizo (a cross between hard and soft), thinly sliced

יין מומלץ: Tempranillo, Grenache, אלברינו

פאלן בתפריט? נסה להתאים עם טמפרניו, גרנאש ואלברינו. כאשר משלבים יין עם מאכלים ספרדיים, מדוע שלא תפעל לפי הכלל 'מה שגדל ביחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלבריניו ליין לבן ועל גרנאצ'ן וטמפרניו לאדום. The Steppe Cellars Tempranillo - Grenache - Mourvedre עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
מרתפי הסטפה טמפרניו - גרנאש - מורבדר
מרתפי הסטפה טמפרניו - גרנאש - מורבדר
ניחוחות של קסיס, ציפורן ופלפל שחור ליקריץ וטוסט. בעל גוף בינוני עם עוצמת פרי מקסימה של טעמי דשן ודובדבנים כהים. סיומת ארוכה עם טעמים של שוקולד ופולי קפה טריים.