פאי פאדג'גג פח
מתכון פח גג פאדג'פאי יכול לספק את הכמיהה הקריאולית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קרמל, בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פאי גג פח, גלידת גג פח, ו גלידת גג פח.
הוראות
בסיר קטן ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על התחתית ומעלה את דפנות הקרום; מכניסים למקרר עד שהשוקולד מתייצב.
לשכבת בוטנים, בסיר קטן, ממיסים קרמלים ושמנת על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; מערבבים בוטנים. כף לקליפת פאי; מקררים.
עבור שכבת שוקולד, במיקרוגל, ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה, תוך ערבוב עד חלקה.
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים שמנת ווניל עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים בזהירות שליש מהקצפת לתערובת השוקולד; מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה.
מורחים על שכבת בוטנים; מקררים עד להתייצבות.
מקשטים בקצפת ובוטנים אם רוצים.
לציפוי, בסיר קטן, ממיסים קרמלים, שמנת וחמאה על אש נמוכה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מזלפים מעל פשטידה. יש לאחסן במקרר.