פאי פטל אוכמניות תפוח
פאי פטל אוכמניות תפוח עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 367 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך קינמון טחון, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים לחמניות קינמון, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות.
הוראות
הכינו מתכון לפאי קרום כפול.
מקום בצלחת פאי 9 אינץ'. לחץ כדי להתאים ללא מתיחה בצק. חתוך אפילו עם צלחת עוגה. אל תאפה. מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מערבבים תפוחים, חמוציות ופטל בקערה גדולה.
מערבבים סוכר, טפיוקה, קינמון, מלח ושקדים לחלץ בקערה קטנה.
הוסף לתערובת פירות; לזרוק היטב. כפית מתמלאת לקרום בלתי מוסווה.
מניחים על עוגה מלאה. לקצץ 1/2 אינץ ' מעבר לקצה. מקפלים את הקרום העליון תחת קצה הקרום התחתון כדי לאטום. קצוות קרמפ וחליל.
חותכים חריצים בקרום העליון או זין עם מזלג כדי לאפשר קיטור לברוח.
מקציפים ביצה עם 1 כף מים.
מברשת על פני השטח של עוגה.
מפזרים סוכר. כיסוי קצה עם רדיד כדי למנוע השחמת יתר.
אופים תוספת 25 עד 35 דקות או עד מילוי במרכז הוא מבעבע.