קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי תפוחים

פאי תפוחים
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, אפיית תפוחים כמו טעים זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות את הבצק ביד. בקערה בינונית, מקציפים יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הפוך את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה ארוחה תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס צהובקמח תירס צהוב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
5
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
טופס את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד למקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
תעשה את המילוי.
9
שים את מיץ הלימון בקערה בינונית. לקלף, חצי, וליבת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
חותכים כל מחצית ל 4 טריזים. זרוק את התפוח עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
11
מוסיפים את הסוכר וזורקים לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
12
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את התפוחים, ומבשלים, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת מתחילה להתבשל, על 2 דקות. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד התפוחים לרכך ולשחרר את רוב המיצים שלהם, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
14
מסננים את התפוחים במסננת מעל קערה בינונית כדי לתפוס את כל המיץ. לנער את המסננת כדי לקבל נוזלי ככל האפשר. להחזיר את המיצים למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני עד מעובה וקרמל קלות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
15
בקערה בינונית, לזרוק את התפוחים עם מיץ מופחת ותבלינים. להפריש להתקרר לחלוטין. (מילוי זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר או קפוא עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
16
חותכים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קל, מגלגלים כל חצי בצק לדיסק ברוחב 11 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
17
מניחים את הבצק בין חתיכות קלף או נייר שעווה על תבנית אפייה, ומקררים לפחות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
18
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
19
בשורה התחתונה של מחבת פאי 9 אינץ 'עם אחד הדיסקים של בצק, לקצץ אותו כך שהוא מניח על 1/2 אינץ' מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
שים את מילוי התפוח במחבת והתל אותו מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
מברשת את הקצוות העליונים של הבצק עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
22
מניחים את הדיסק השני של הבצק מעל. מקפלים את השכבה העליונה של הבצק מתחת לקצה השכבה התחתונה ולוחצים על הקצוות יחד כדי ליצור חותם. חליל הקצה כנדרש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
23
מברישים את פני הבצק עם ביצה ואז מפזרים סוכר. לנקב את החלק העליון של הבצק בכמה מקומות כדי לאפשר קיטור לברוח בעת האפייה. להכניס למקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
24
אופים את העוגה על תבנית אפייה עד הקרום הוא זהוב, על 50 דקות. מגניב על מדף לפני ההגשה. העוגה שומרת היטב על טמפרטורת החדר (מכוסה) במשך 24 שעות, או בקירור עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק