פאן דה מוארטו של פטרישיה קווינטנה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל פטרישיה קינטנה של פאן דה Muerto. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 186 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית אניס, ביצה, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. מתכונים דומים: Pan de Muerto, Pan de Muerto, ו Cakespy: פרידה קאלו של פאן דה מוארטו.
הוראות
הכן את הבצק: לשים מים חמים בקערת זכוכית.
מוסיפים שמרים, ערבוב להתמוסס. מניחים בצד במקום חם ליד התנור.
מוסיפים 6 עד 8 כפות קמח שמרים ומים כדי ליצור בצק נוקשה. להפריש שוב במקום חם עד הוכפל נפח.
בקערה נפרדת, לנפות נותר קמח וסוכר.
מוסיפים מלח, 3 ביצים, 7 חלמונים ביצה, חמאה, שומן חזיר, קליפת תפוז, תפוז פריחה ותמציות אניס, ו 6 1/2 כפות חלב.
מערבבים היטב, ללוש בקצרה.
מוסיפים את תערובת השמרים, ולשים עד שהבצק חלק וגמיש.
מניחים בקערת זכוכית משומנת, ומפיצים מעט חמאה על פני השטח. מכסים את הבצק במגבת צלחת, ומניחים בצד במקום חם במשך 12 שעות או עד מוכפלים בנפח.
ללוש בקצרה שוב. מהבצק, לצבוט שני כדורי 2 אינץ', רצועות 2 אינץ 8, ושמונה כדורי 1 אינץ'. מחלקים את הבצק שנותר לשניים.
רול לתוך 2 מעגלים 6 אינץ ' בקוטר.
מניחים מעגלים על תבנית אפייה משומנת.
הכה יחד 1 ביצה, 1 חלמון ביצה, ו 1 כף חלב.
מקום כדור 2 אינץ ' במרכז כל מעגל, ולקשט את ההיקף עם כדורי 1 אינץ ורצועות. אפשר לחם לעלות במשך 1 שעה במקום חם.
אופים לחם במשך 30 עד 40 דקות.
הכן את הזיגוג: לשים קמח, מים, חלמונים ביצה, ביצה בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה לעקביות של שמנת כבדה.
מברשת לחם טרי אפוי עם זיגוג.
מפזרים לחם עם סוכר, וחוזרים לתנור.
הסר מהתנור, ומפזרים יותר סוכר. אפשר להתקרר.