פהיטות שומשום חזיר
אם יש לכם שמן שומשום, שיני שום, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פהיטות חזיר, פהיטות חזיר, ו בשר חזיר Penderloin Fajitas.
הוראות
לקצץ שומן חזיר, לחתוך לרצועות דקות.
שלב חזיר הבא 5 מרכיבים (חזיר דרך שום) בשקית ניילון zip-top כבד חובה; שקית חותם, ולנער היטב מעיל. להשרות במקרר 20 דקות.
לחמם קונכיות מו שו על פי הוראות החבילה.
מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; ולמקם מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תערובת חזיר; מוקפץ 4 דקות או עד הסוף.
מחלקים את תערובת החזיר באופן שווה בין קונכיות מו שו חמות.
רסס רוטב הויסין על תערובת חזיר, ולהתגלגל.