קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פודינג אורז עם סירופ רימונים

פודינג אורז עם סירופ רימונים
פודינג אורז עם סירופ רימונים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אורז, חמאה, זרעי רימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז קוקוס רימון, פודינג אורז עם סירופ צימוקים וקינמון, ו פודינג אורז וניל עם סירופ דובדבנים ורום.

הוראות

1
כדי להכין פודינג, לשלב 3 כוסות חלב, אורז, 1/3 כוס סוכר, חמאה בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום.
3
שלב 1/2 כוס חלב וביצה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת אורז חם לתערובת ביצים; מוסיפים למחבת, ערבוב כל הזמן. מבשלים, חשופים, במשך 30 דקות או עד אורז רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
כדי להכין סירופ, לסחוט מיץ מחצאי הרימון באמצעות מקצרת הדר או מסחטה למדוד 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)1 1/2 כוסות טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מערבבים מיץ וסוכר 1/4 כוס בסיר קטן; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד מופחת 1/3 כוס (כ 20 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
טפטוף הסירופ באופן שווה על פודינג, ומפזרים זרעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ