פודינג אורז עם צימוקים רום נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, רום, חצי חצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פודינג אורז עם צימוקים רום, פודינג אורז עם צימוקים רום, ו פודינג אורז עם צימוקים רום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, לשלב את הצימוקים ורום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
רום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב את האורז והמלח עם 1 1/2 כוסות מים בסיר נירוסטה בינוני עם תחתית. מביאים אותו לרתיחה, מערבבים פעם אחת, ומבשלים, מכוסה, על החום הנמוך ביותר במשך 8 עד 9 דקות, עד שרוב המים נספגים. (אם התנור שלך חם מאוד, למשוך את המחבת באמצע הדרך את המבער.)
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
מחבת
4
מערבבים 4 כוסות של חצי וחצי וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים חשפו במשך 25 דקות, עד שהאורז רך מאוד. מערבבים לעתים קרובות, במיוחד לקראת הסוף. לאט לאט מוסיפים את הביצה המוכה וממשיכים לבשל במשך 1 דקה. את החום, להוסיף את הכוס הנותרת של חצי וחצי, וניל, ואת הצימוקים עם כל רום שנותר. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
וניל
סוכר
אורז
ביצה
רום
5
יוצקים לתוך קערה, ומניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג כדי למנוע עור להיווצר.