פודינג אינדיאנה אפרסמון מסורתי
פודינג אינדיאנה אפרסמון מסורתי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, קמח, עיסת אפרסמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אינדיאנה מצופה בפירורי לחם מסורתי, אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, ו פודינג אפרסמון.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד את עיסת האפרסמון וביצים באמצעות מקצף. מערבבים בסוכר.
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה; מערבבים לתוך האפרסמון לסירוגין עם חלב עד חלקה.
יוצקים לתוך גדול משומן קרוק או תבשיל קדרה. תוריד חתיכות חמאה למעלה.
אופים במשך 2 שעות בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 15 דקות. פודינג יהיה חום כהה כאשר סיים.