פודינג בננה אפוי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בננות, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פודינג בננה אפוי ברוטב רום, איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, ו פודינג הבננה הטוב ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את פרוסות הבננה ומיץ לימון בקערה קטנה ולהניח בצד.
שלב 1/2 כוס הסוכר, הקמח והמלח בצלחת 3 ליטר.
מוסיפים את חלמוני הביצה ומקציפים לשלב.
הוסף את חצי וחצי בזהירות להקציף לשלב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עד התערובת מגיעה 172 עד 180 מעלות F, כ 5 עד 10 דקות. התערובת תתחיל להתעבות ובועה סביב הקצוות.
הסר את המחבת מהחום וקצף בתמצית הוניל.
מורחים כמות קטנה של פודינג בתחתית תנור בטוח 1 1/2 ליטר זכוכית ערבוב קערה. מכסים בשכבת וופלים וניל, ואחריו שכבה של פרוסות בננה.
יוצקים 1/3 של הפודינג שנותר על גבי הבננות וחוזר חלילה, המסתיים בשכבת פודינג.
לטאטא את החלבונים ביצה וקרם של טרטר בקערה של מערבל עמדה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס. כף מרנג על פודינג חם, כדי להיות בטוח כדי לכסות את הקצוות.
אופים עד מרנג הוא השחמה שווה, על 8 עד 10 דקות.
הסר את הפודינג מהתנור להתקרר במשך 15 דקות לפני ההגשה. מגניב לחלוטין לפני קירור. מקררים עד 3 ימים.