קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים

פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים
חמאת בוטנים ארוחת בוקר לחם פודינג דורש סביב 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 514 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם צימוקים, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. פודינג לחם ארוחת בוקר חמאת בוטנים, פודינג ארוחת בוקר צ'יה שוקולד וחמאת בוטנים, ו פודינג לחם חמאת בוטנים דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שוברים ביצים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים עד לאיחוד טוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים חלב, סוכר, וניל וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
מקציפים עד לאיחוד טוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
7
מקציפים עד לאיחוד טוב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
חותכים או קורעים את הלחם לריבועים בגודל 1 אינץ ' ומוסיפים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים בעדינות כדי לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
יוצקים את תערובת הלחם לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
אופים כ -25 דקות עד שהתערובת מתייצבת והחלק העליון מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מוציאים מהתנור ומניחים על רשת אפייה להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים חמים, בכפית לקערות ומעליהם יוגורט פירות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! יין אחד שתוכלו לנסות הוא אחוזת אשברוק ורדלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
אשברוק אסטייט ורדלו
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.