קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם פטריות בר

פודינג לחם פטריות בר
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
אופים קוביות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה עד לזהב-חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
קרע או לחתוך פטריות לאורכו לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל לרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
הסר מהחום.
8
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה. מערבבים פטריות וקוביות לחם עד מצופה היטב ולתת לעמוד 10 דקות ללחם לספוג כמה תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
בינתיים, חמאה ramekins, ואז לשים סיבוב של קלף בתחתית של כל קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
תערובת כפית לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה עד המשרד למגע, 30 עד 35 דקות. פאדינגס Unmold ו קלף משליך.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
* פודינג לחם פטריות יכול להיות אפוי בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר בחמאה (לא מצופה קלף; לא unmold פודינג מאפייה).* קוביות לחם ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* פודינג יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. אם עושים פילה של בשר בקר, אופים פודינג בעוד בשר עומד (בשר יכול לעמוד עוד קצת).
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק