פודינג פיגי קרקר גרהם
אם $1.04 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג תאנים קרקר גרהם יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט פודינג ופירות יער עם קרום קרקר גרהם, פשטידת קרקרים, ו פשטידת קרקרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות משמנים מחבת.
בקערה בינונית מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח.
בסיר בינוני, מחממים את התאנים והחלב על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. אל תתנו לתערובת לבוא לרתיחה, אבל להפחית את החום בקלילות ולתת לו להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, או עד התאנים הם רכים לחלוטין מפוטם מן החלב. תערובת זו תהיה עבה למדי.
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים במרץ ביד במשך דקה אחת. מערבבים את החמאה המומסת, פירורי קרקר גרהם, וקליפת לימון. לאחר שילוב, מערבבים בתערובת התאנה והחלב החמה. עכשיו, להוסיף את תערובת הקמח. מערבבים רק עד משולב לחלוטין. זה יהיה חובט עבה.
בעדינות כפית את הבלילה למחבת משומנת.
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על גבי.
אופים במשך 90 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד. אם הפודינג הפך מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, אתה עשית. אם עדיין לא, להמשיך לאפות עד שהוא הגיע לנקודה זו.
הפעל סכין חדה סביב הקצוות של המחבת כדי לעזור לשחרר את הפודינג.
בואו להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה. זה אמור לצאת די בקלות.
אם תרצה, מקשטים עם זיגוג סוכר של ממתקים שנעשו על ידי לטאטא יחד סוכר של ממתקים ורק כמה קרם או ליקר ביצים כרצון לתת לו עקביות עבה אבל שלילי. למעלה עם סוכריות, פירות יער, או בצע את הדוגמה שלי ולהשתמש מנטה התגבשה.
מגישים על ידי חיתוך לתוך טריזים. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.