קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג פיגי קרקר גרהם

פודינג פיגי קרקר גרהם
אם $1.04 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג תאנים קרקר גרהם יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט פודינג ופירות יער עם קרום קרקר גרהם, פשטידת קרקרים, ו פשטידת קרקרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות משמנים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערה בינונית מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בסיר בינוני, מחממים את התאנים והחלב על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. אל תתנו לתערובת לבוא לרתיחה, אבל להפחית את החום בקלילות ולתת לו להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, או עד התאנים הם רכים לחלוטין מפוטם מן החלב. תערובת זו תהיה עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים במרץ ביד במשך דקה אחת. מערבבים את החמאה המומסת, פירורי קרקר גרהם, וקליפת לימון. לאחר שילוב, מערבבים בתערובת התאנה והחלב החמה. עכשיו, להוסיף את תערובת הקמח. מערבבים רק עד משולב לחלוטין. זה יהיה חובט עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
בעדינות כפית את הבלילה למחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על גבי.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
אופים במשך 90 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד. אם הפודינג הפך מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, אתה עשית. אם עדיין לא, להמשיך לאפות עד שהוא הגיע לנקודה זו.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הפעל סכין חדה סביב הקצוות של המחבת כדי לעזור לשחרר את הפודינג.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה. זה אמור לצאת די בקלות.
10
אם תרצה, מקשטים עם זיגוג סוכר של ממתקים שנעשו על ידי לטאטא יחד סוכר של ממתקים ורק כמה קרם או ליקר ביצים כרצון לתת לו עקביות עבה אבל שלילי. למעלה עם סוכריות, פירות יער, או בצע את הדוגמה שלי ולהשתמש מנטה התגבשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מגישים על ידי חיתוך לתוך טריזים. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.