קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד משולש

פודינג שוקולד משולש
פודינג שוקולד משולש עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, אבקת קקאו הולנדית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו פודינג שוקולד משולש, פודינג לחם שוקולד משולש, ו פודינג מוקה שוקולד משולש (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום על סיר של מים חמים (לא מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את השוקולדים ומערבבים עד מומסים וחלק.
3
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים את החלב ו 1/3 כוס הסוכר בסיר מעל חום בינוני עד שהוא מהביל.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
לטאטא את הנותרים 2/3 כוס סוכר, קקאו, קורנפלור ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
להקציף את הביצים, חלמון ביצה ושמנת. בהדרגה לטאטא במחצית תערובת חלב חם, ואז לשפוך לתוך הסיר עם תערובת החלב הנותרים, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, לטאטא לעתים קרובותולגרד את הצד של הסיר. להפחית את החום לנמוך ולתת בועה במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
הסר את הסיר מהחום. מסננים את הפודינג דרך מסננת לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מקציפים בתערובת השוקולד המומסת, רום ווניל. כפית את הפודינג לתוך 6 צנצנות או קערות. מכסים כל אחד בניילון נצמד, לוחצים עליו ישירות על פני השטח וחודרים אותו כמה פעמים עם קצה של סכין קטנה. (אם אתה אוהב עור על הפודינג שלך, לא לכסות.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
תן לפודינג להתקרר בטמפרטורת החדר עד לפצוע, כ 1 שעה, ואז לקרר עד צונן, לפחות 2 שעות. (הפודינג יכול להיות בקירור עד 3 ימים.)
10
הסר את לעטוף פלסטיק העליון עם קצפת שוקולד מגולח.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
צילום: דוד מלוש