המתכון האדום Puttanescan Snapper מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לכו לחנות ותרימו פילה סנאפר, פטרוזיליה שטוחה, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פוטנסקה אדום מטוגן, ו Puttanesca Snapper אדום מטוגן מהיר עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° (180C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את פילה סנאפר בתבנית אפייה זכוכית רדודה העליון עם מיץ לימון ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סנאפר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
כדי להפוך את הרוטב, במחבת nonstick גדול על חום בינוני, לחמם את השמן.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.