קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות20
מגזין

פונדו גבינה

פונדו גבינה
זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם קמח, גבינה שוויצרית, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית לאחסון מזון פלסטיק resealable, במקום גבינות וקמח. לנער עד גבינה מצופה קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2
לשפשף שום בתחתית בצד של סיר פונדו, סיר כבד או מחבת; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
סירסיר
3
להוסיף יין.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
4
חום מעל הגדרת מבשלים על סיר פונדו או על חום נמוך רק עד בועות לעלות על פני השטח (לא להרתיח). מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בהדרגה להוסיף תערובת גבינה, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט להקציף על אש נמוכה, עד מותך. מערבבים בקירש.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קירשהקירשה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
לשמור על חום מעל הגדרת מבשלים. אם מוכן בסיר או מחבת, יוצקים לסיר פונדו או קערה חסינת חום ולשמור על חום נמוך חם. פונדו חייב להיות מוגש על חום כדי לשמור על מרקם חלק, שמנת שלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
קערהקערה
סירסיר
7
לחם חנית ופירות עם מזלגות פונדו; לטבול מערבולת בפונדו עם תנועה ערבוב. אם פונדו הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 עד 1/2 כוס יין מחומם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פירותפירות
ייןיין
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון