פופקורן קרמל
פופקורן קרמל דורש בסביבה 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 2211 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, פופקורן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. . מתכונים דומים: פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, פופקורן קרמל, ו פופקורן קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (95 מעלות C).
מניחים פופקורן בקערה גדולה מאוד.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר חום, סירופ תירס ומלח. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח מבלי לערבב 4 דקות.
הסר מחום ומערבבים סודה וניל.
יוצקים זרם דק על פופקורן, ערבוב מעיל.
מניחים בשתי מנות אפייה רדודות גדולות ואופים בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 15 דקות, במשך 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין לפני פירוק לחתיכות.