פורטובלו ברוסקטה עם שלוש גבינות
פורטובלו ברוסקטה עם שלוש גבינות נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני הר ד ' אובר. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 25 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 504 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוגולה, שמן זית, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 18 דקות. נסו ברוסקטה פטריות פורטובלו, פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרין א ' ולי, ו ברוסקטה פורטובלו עם איולי רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
שלב בקערה קטנה עגבניות, פטה, ארוגולה ושום.
מסדרים כובעי פטריות, בצד הגבעול כלפי מעלה, על תבנית האפייה המוכנה.
מזלפים כל אחד 1 כף שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור שחומם מראש עד שהפטריות מתחילות להתרכך, 5 עד 7 דקות.
מפזרים כובעים עם גבינת פרמזן; מחלקים את תערובת העגבניות באופן שווה בין כל כובע פטריות. מתבלים במלח ופלפל; מזלפים 2 כפות שמן זית שנותרו. מעל כל פטריה 2 פרוסות גבינת פונטינה.
מחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה, אך תערובת העגבניות עדיין קרירה במרכז, כ -3 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קסטלני קיאנטי אנאטה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו