פורצ'יני פארו ריזוטו
פורצ'יני פארו ריזוטו דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פארו וריזוטו פורצ'יני, פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi), ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים פורצ ' יני מיובש 8 1/2 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה.
הסר מהחום ולתת לשבת 1 שעה. להרים פטריות מן השריית נוזלים קוצצים גס; להגדיר נוזל ופטריות בצד.
בינתיים, להמיס חמאה עם שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום, פארו ומבשלים, ערבוב, עד בצל שקוף ופארו הופך חום קלוי, כ 7 דקות. מוסיפים 1 כפית. מלח.
מסננים פורצ ' יני השריית נוזל דרך מסננת בכותנה מצופה לקערה.
יוצקים 1 כוס נוזלי לתוך פארו ומבשלים, ערבוב, עד נספג כמעט, על 5 דקות. חזור עד כל הנוזל כבר בשימוש פארו הוא מכרז, על 1 שעה.
מערבבים טימין, פטרוזיליה, פורצ ' יני שמור, וגבינה, ומבשלים עוד כמה דקות כדי להתיך טעמים. מתבלים במלח לפי הטעם.
* Find semipearled farro at amazon.com, או להשתמש פארו רגיל: להשרות 1 שעה ב 2 ב. של מים כדי לכסות, ואז לנקז ולבשל לפי ההוראות-למעט להוסיף את כל הנוזל בבת אחת (שום כמות של ערבוב יעשה את זה שמנת, כך לחסוך לעצמך את הטרחה).