קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

פורצ'יני פארו ריזוטו

פורצ'יני פארו ריזוטו
פורצ'יני פארו ריזוטו דורש סביב 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פארו וריזוטו פורצ'יני, פטריות פארו ופורצ'יני (Farro Con Funghi), ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים פורצ ' יני מיובש 8 1/2 כוסות מים לרתיחה על חום גבוה, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
הסר מהחום ולתת לשבת 1 שעה. להרים פטריות מן השריית נוזלים קוצצים גס; להגדיר נוזל ופטריות בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
בינתיים, להמיס חמאה עם שמן במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל, שום, פארו ומבשלים, ערבוב, עד בצל שקוף ופארו הופך חום קלוי, כ 7 דקות. מוסיפים 1 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
פארו.פארו.
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מסננים פורצ ' יני השריית נוזל דרך מסננת בכותנה מצופה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים 1 כוס נוזלי לתוך פארו ומבשלים, ערבוב, עד נספג כמעט, על 5 דקות. חזור עד כל הנוזל כבר בשימוש פארו הוא מכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
7
מערבבים טימין, פטרוזיליה, פורצ ' יני שמור, וגבינה, ומבשלים עוד כמה דקות כדי להתיך טעמים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
* Find semipearled farro at amazon.com, או להשתמש פארו רגיל: להשרות 1 שעה ב 2 ב. של מים כדי לכסות, ואז לנקז ולבשל לפי ההוראות-למעט להוסיף את כל הנוזל בבת אחת (שום כמות של ערבוב יעשה את זה שמנת, כך לחסוך לעצמך את הטרחה).
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.