קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

פחזניות סלמון

פחזניות סלמון
פחזניות סלמון הוא pescatarian ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה לבן, פלפל טחון, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פחזניות סלמון מעושנות, פחזניות סלמון מעושנות, ו מיני סלמון ופחזניות שמיניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים סלמון מעושן, גבינת פטה, פלפל שחור ושום.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שום גויה®שום גויה®
3
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות כדי ליצור גיליון 12x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
גזור גיליון לתוך 16 ריבועים 3x3 אינץ'.
5
מניחים כפית של מילוי סלמון במרכז כל ריבוע. משוך יחד פינות של כל ריבוע כדי ליצור 16 מנות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6
חפיסות מברשת עם חלבוני ביצה ומניחים על גיליונות אפייה מוכנים. (נשיפות יכול להיות קפוא בשלב זה. ראה הערת העורך.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מאפה הוא חום זהוב, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.