פחזניות סלמון
פחזניות סלמון הוא pescatarian ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה לבן, פלפל טחון, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פחזניות סלמון מעושנות, פחזניות סלמון מעושנות, ו מיני סלמון ופחזניות שמיניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מערבבים סלמון מעושן, גבינת פטה, פלפל שחור ושום.
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות כדי ליצור גיליון 12x12 אינץ'.
גזור גיליון לתוך 16 ריבועים 3x3 אינץ'.
מניחים כפית של מילוי סלמון במרכז כל ריבוע. משוך יחד פינות של כל ריבוע כדי ליצור 16 מנות קטנות.
חפיסות מברשת עם חלבוני ביצה ומניחים על גיליונות אפייה מוכנים. (נשיפות יכול להיות קפוא בשלב זה. ראה הערת העורך.)
אופים בתנור שחומם מראש עד מאפה הוא חום זהוב, כ 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.