פחזניות עם גבינה כחולה
חטיפי גבינה כחולה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם אבקת בצל, ביצים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגס ופחזניות גבינה כחולות, רוטב הגבינה הכחולה של סיימון וסיפור-little can beat rich and creamic blue cheese dressing, ו סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. בסיר, לשלב חלב, חמאה, מלח, פלפל, אבקת בצל וקורנית ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף קמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד בשילוב. חזור לחום ולבשל, תוך ערבוב נמרצות, עד שהבצק נוצר ומתרחק מהצד של המחבת
הסר מחבת מחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
הוסף 4 ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. הבצק יתפרק עם כל ביצה ואז יחזור להיות ביחד כמו שאתה מערבבים; להוסיף את הביצה הבאה אחרי הבצק חוזר יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם בצק דביק. מוכה בגבינה.
זרוק בצק על ידי כפית חופנים על גיליונות אפייה. לנצח את הביצה שנותרה עם 1 כף. תערובת מים ומברשת על הבצק כדי זיגוג.
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 177° ואופים 20 עד 25 דקות יותר, עד חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.