קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

פחזניות עם גבינה כחולה

פחזניות עם גבינה כחולה
חטיפי גבינה כחולה עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לכם אבקת בצל, ביצים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגס ופחזניות גבינה כחולות, רוטב הגבינה הכחולה של סיימון וסיפור-little can beat rich and creamic blue cheese dressing, ו סיימון וסיפורט רוטב גבינה כחולה - רוטב גבינה כחולה לא צריך להיות נרכש בחנות, אתה יכול לעשות את זה בבית, במטבח שלך, וזה טעים יותר תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. בסיר, לשלב חלב, חמאה, מלח, פלפל, אבקת בצל וקורנית ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
הסר מהחום, להוסיף קמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד בשילוב. חזור לחום ולבשל, תוך ערבוב נמרצות, עד שהבצק נוצר ומתרחק מהצד של המחבת
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת מחום ולתת מגניב במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף 4 ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת. הבצק יתפרק עם כל ביצה ואז יחזור להיות ביחד כמו שאתה מערבבים; להוסיף את הביצה הבאה אחרי הבצק חוזר יחד. אתה צריך בסופו של דבר עם בצק דביק. מוכה בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
זרוק בצק על ידי כפית חופנים על גיליונות אפייה. לנצח את הביצה שנותרה עם 1 כף. תערובת מים ומברשת על הבצק כדי זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6
אופים במשך 10 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 177° ואופים 20 עד 25 דקות יותר, עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.