פטה כבד העוף של ג'ו
פטה כבד העוף של ג'ו נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף", ו פטה כבד עוף.
הוראות
מערבבים יחד את כבדי העוף וחלב בקערה. להפריש להשרות במשך 2 שעות, ואז לנקז ולהשליך את החלב.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצלים התרככו והפכו שקוף, על 10 דקות. מערבבים ברוזמרין, קורנית, עלי דפנה, וכבדי עוף סחוטים. מבשלים ומערבבים עד הכבדים יש אש מבחוץ אבל הם עדיין ורודים מבפנים, על 5 דקות.
מעבירים את כבדי העוף לקערה, ויוצקים את היין למחבת. מבשלים עד היין צמצם ל 1/4 של הנפח המקורי שלה, ולאחר מכן להחזיר את הכבדים למחבת, ולהמשיך לבשל עד כבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות יותר.
הסר וזרוק את עלי המפרץ. לגרד את הכבדים לתוך בלנדר או מעבד מזון, ולהוסיף את צלפים, מלח ופלפל. מחית עד חלקה, ואז לגרד את התערובת לתוך צלחת הגשה. מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 4 שעות עד הקור.