קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 1317 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות במיץ, גבינת פרמזן, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת, נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע, ו פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים). בעוד מי הפסטה מתחממים, הכינו את הרוטב בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מבשלים שאלוט ושום: 
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתחיל לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
5
הוסף נקניק איטלקי: לשבור את הנקניקיות האיטלקיות המתוקות ומתובלות כמו שאתה מוסיף אותם למחבת. לזרוק עם שאלוט, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מערבבים את העגבניות, המיצים שלהם, ואת המרווה. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
מבשלים את הפסטה: מי הפסטה צריכים להיות רותחים עד עכשיו. לאחר הרוטב התבשל במשך כ 5 דקות, מוסיפים את הפסטה למים מלוחים רותחים ומבשלים, שנחשפו ברתיחה מתגלגלת, עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
שמור 1/2 כוס מי הפסטה ולנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
הפסטה עם הרוטב ולהוסיף קצת מי פסטה שמורות אם המנה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים גבינה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'