פטוצ'יני פרימוורה
ניתן להכין את המתכון פטוצ'יני פרימוורה בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, בצל ירוק, אפונה וטימין. עם כפית ציון 59%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתוך 12 אינץ'. מחבת טפלון, הקפיצו פלפל אדום בשמן למשך 3 דקות או עד שהוא רך פריך. מערבבים פנימה את העוף, הבצל, האספרגוס, המרק, מיץ הלימון, המלח, הטימין וקליפת הלימון. מבשלים 1 דקה או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מערבבים אפונה; מטגנים במשך 1 דקה או עד מחומם דרך.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת עוף. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהוא מסמיך והעוף כבר לא ורוד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת חמוצה.
מסננים את הפטוצ ' יני ומוסיפים לתערובת העוף.
מפזרים גבינת פרמזן וזורקים לציפוי.