ניתן להכין את המתכון פטוצ'יני פרימוורה בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, בצל ירוק, אפונה וטימין. עם כפית ציון 59%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתוך 12 אינץ'. מחבת טפלון, הקפיצו פלפל אדום בשמן למשך 3 דקות או עד שהוא רך פריך. מערבבים פנימה את העוף, הבצל, האספרגוס, המרק, מיץ הלימון, המלח, הטימין וקליפת הלימון. מבשלים 1 דקה או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטוצ ' יני
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים אפונה; מטגנים במשך 1 דקה או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת עוף. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהוא מסמיך והעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה