פטוצ'יני סקאלופ חריף
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פטוצ'יני סקאלופ חריף. מנה אחת מכילה 293 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. אם יש לכם צדפות דפנה, חמאה, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 55% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פטוצ'יני סקאלופ ואפונה שמנת , פטוצ'יני סקאלופ ואפונה שמנת ופטוצ'יני סקאלופ ואפונה .
הוראות
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מקפיצים גזר בשמן במשך 4 דקות.
מוסיפים את האפונה, הבצל והשום; מקפיצים 3 דקות יותר או עד שהגזר רך.
מוציאים ירקות ושומרים חם.
מסננים פטוצ'יני וזורקים עם חמאה; להתחמם.
במחבת מערבבים יין, מים, טרגון, חמין וקאיין. להביא לרתיחה; להוסיף צדפות. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך דקה.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים עד לקבלת מרקם חלק; מערבבים לתוך מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהרוטב מסמיך והצדפות אטומות.
מוסיפים פסטה וירקות; לחמם דרך.