קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פטי פטריות ופרובולונה נמס

פטי פטריות ופרובולונה נמס
המתכון פטריות פרובולונה פטי נמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם לחם שיפון, שמן זית, פטריות קרמיני מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Garlicky פטי נמס עם פרובולונה, פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים, ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים מספיק בצל פרוס למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מערבבים בצל קצוץ, בשר בקר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית. מחלקים תערובת בשר ל 4 מנות שוות עם ידיים לחות, בעיצוב כל אחד לתוך פטי סגלגל 4 אינץ'. לחץ על אגודל במרכז כל קציצה, משאיר חריץ בגודל ניקל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף פטריות, בצל שנותר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בירה; לבשל 30 שניות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
הסר מהחום; להתחמם.
10
כאשר הקציצות נעשות, להסיר מחבת גדולה. מחבת נגב נקי; חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים 4 פרוסות לחם, הצדדים מצופה למטה, במחבת. למעלה כל אחד עם 1 פטי, 1 פרוסת גבינה, ורבע של תערובת פטריות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו; מעיל עם ספריי בישול. לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'