קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פטי פטריות ופרובולונה נמס

פטי פטריות ופרובולונה נמס
המתכון פטריות פרובולונה פטי נמס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 27 דקות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם לחם שיפון, שמן זית, פטריות קרמיני מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Garlicky פטי נמס עם פרובולונה, פטריות ופטי השוויצרית נמס: כריכים בגריל לשניים, ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים מספיק בצל פרוס למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מערבבים בצל קצוץ, בשר בקר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית. מחלקים תערובת בשר ל 4 מנות שוות עם ידיים לחות, בעיצוב כל אחד לתוך פטי סגלגל 4 אינץ'. לחץ על אגודל במרכז כל קציצה, משאיר חריץ בגודל ניקל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף קציצות; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
6
מחממים 2 כפיות שמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף פטריות, בצל שנותר, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בירה; לבשל 30 שניות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
9
הסר מהחום; להתחמם.
10
כאשר הקציצות נעשות, להסיר מחבת גדולה. מחבת נגב נקי; חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל 1 צד של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים 4 פרוסות לחם, הצדדים מצופה למטה, במחבת. למעלה כל אחד עם 1 פטי, 1 פרוסת גבינה, ורבע של תערובת פטריות. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו; מעיל עם ספריי בישול. לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף