פטריות בר של הליכונים, בייקון ומרק שעורה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון.
הוראות
שים סיר גדול על אש בינונית. לרחוש את לארדונים או בייקון במשך 10 דקות עד הזהב, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. בזמן שהם מבשלים, קוצצים את הבצלים, הגזרים והסלרי לחתיכות קטנות. כאשר הבייקון מוכן, מערבבים את הירקות, שום ועשבי תיבול, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.בינתיים, לשים את הפטריות לתוך כד, ואז למלא עד סימן 600ml עם מים רותחים. השאר להשרות במשך 10 דקות.הרם את הפטריות מהמיץ שלהם עם כפית מחוררת וקוצצים בערך. להגביר את החום מתחת למחבת, להוסיף את הפטריות, ומטגנים במשך 1 דקות, ואז לשפוך את היין.
תן לו להתאדות ממש למטה, ואז לשפוך את הנוזל מכד הפטרייה לתוך המחבת, הימנעות הטיפות האחרונות, כפי שהם יכולים להיות גרגירים.
הוסף את המניה והשעורה. מבשלים במשך 40 דקות עד השעורה מכרז. הרם את הקורנית וגבעולי רוזמרין. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה או קפוא עד 1 חודש. אם אתה עושה קדימה, המרק יצטרך התרופפות עם קצת יותר מניה כמו השעורה יהיה לעבות אותו לאורך זמן.כאשר מוכן לשרת, דק לגרוס את הירקות ומבשלים במרק במשך 5 דקות עד מכרז. מתבלים לפי הטעם, ואז מגישים עם גבינה לפיזור מלמעלה, לחם פריך וחמאה.