תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר שמנת וכוסות גבינת עיזים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 114 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קונכיות פילו, שמן זית, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה, גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T, ו פטריות בר וחביתות גבינת עיזים.
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
להוסיף שאלוט, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים מרווה, 1/4 כפית מלח, פלפל ופטריות; מטגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ענף רוזמרין
(או או רגיל)
5
מוסיפים שום, ומטוגנים עד פטריות הם השחמה קלה ונוזל כמעט מתאדה (כ 5 דקות). מערבבים בשרי ורוטב סויה; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
6
מניחים תערובת פטריות בקערה בינונית. מערבבים את הנותרים 1/8 כפית מלח, שמנת חמוצה, חצי וחצי, גבינת עיזים. כפית על 2 כפיות תערובת פטריות לתוך כל פגז פילו.