קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות תרד

פטריות פורטובלו ממולאות תרד
פטריות פורטובלו ממולאות תרד לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 266 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם בצל, פטריות פורטובלו, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70% . פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ופטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף כבד; מצפים את נייר הכסף בתרסיס בישול ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר גבעולים מפטריות; מניחים את הכובעים בצד וקוצצים גבעולים. בקערה המתאימה למיקרוגל מערבבים את הפטריות הקצוצות והבצל. מכסים ומכניסים למיקרוגל בעוצמה של 50% למשך 1-2 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה קטנה מערבבים את הביצים והשמנת החמוצה. מערבבים פנימה את התרד, המלית, גבינת הפטה, מלח השום ותערובת הבצל. כף לתוך כובעי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים על נייר אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה