קרדונות מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Cardoons מטוגן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קרדונות, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: Cardoons, Ramp-ed עד Cardoons, ו ברצינות איטלקית: Cardoons.
הוראות
להיפטר מגבעולים חיצוניים דהוי ועלים קטנים מן cardoons. Trim בסיס, טיפים, וגבעולים חיצוניים, הסרת מחרוזות מגבעולים עם מקלף ירקות (כמו סלרי), ולאחר מכן לחתוך cardoons לחצות לחתיכות 2 אינץ'.
משרים cardoons ב 2 ליטרים מים עם 1 כף מלח בקערה גדולה, מקורר, לפחות 8 שעות.
העברה לסיר 6 ליטר, ולאחר מכן בנדיבות לכסות עם מים קרים ולהוסיף 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין חדה, 20 עד 25 דקות.
מסננים על כמה שכבות של מגבות נייר מגניב 5 דקות.
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן ל 182° בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני.
לטאטא יחד קמח 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
להקציף יחד ביצים, מים, וגבינה בקערה רדודה אחרת.
לזרוק חמישית של קרדונות (בבת אחת) עם קמח, מתנער עודף, ולאחר מכן להעביר תערובת ביצים ולהפוך עם מזלג מעיל. הרם את cardoons מצופה 2 בכל פעם, לתת עודפי לטפטף, ואז בזהירות טיפה לתוך שמן חם. כאשר כל אצווה נוספה, פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר טריות לנקז.
מעיל ומטגנים הנותרים cardoons ב 4 קבוצות. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מתבלים במלח.
* Cardoons יכול להיות ספוג מבושל 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.* Cardoons הם הטובים ביותר כאשר מטוגן רק לפני ההגשה אבל יכול להיות מטוגן עד 4 שעות קדימה. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177°, כ -15 דקות.