קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרדונות מטוגנים

קרדונות מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Cardoons מטוגן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו קרדונות, שמן צמחי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: Cardoons, Ramp-ed עד Cardoons, ו ברצינות איטלקית: Cardoons.

הוראות

1
להיפטר מגבעולים חיצוניים דהוי ועלים קטנים מן cardoons. Trim בסיס, טיפים, וגבעולים חיצוניים, הסרת מחרוזות מגבעולים עם מקלף ירקות (כמו סלרי), ולאחר מכן לחתוך cardoons לחצות לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
משרים cardoons ב 2 ליטרים מים עם 1 כף מלח בקערה גדולה, מקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
Cardoons ניקוז.
4
העברה לסיר 6 ליטר, ולאחר מכן בנדיבות לכסות עם מים קרים ולהוסיף 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשוף, עד רך כאשר פירסינג עם סכין חדה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מסננים על כמה שכבות של מגבות נייר מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חום על 1 1/2 אינץ ' שמן ל 182° בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
לטאטא יחד קמח 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
להקציף יחד ביצים, מים, וגבינה בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
לזרוק חמישית של קרדונות (בבת אחת) עם קמח, מתנער עודף, ולאחר מכן להעביר תערובת ביצים ולהפוך עם מזלג מעיל. הרם את cardoons מצופה 2 בכל פעם, לתת עודפי לטפטף, ואז בזהירות טיפה לתוך שמן חם. כאשר כל אצווה נוספה, פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר טריות לנקז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מעיל ומטגנים הנותרים cardoons ב 4 קבוצות. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.) מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
* Cardoons יכול להיות ספוג מבושל 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.* Cardoons הם הטובים ביותר כאשר מטוגן רק לפני ההגשה אבל יכול להיות מטוגן עד 4 שעות קדימה. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177°, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן