פטריות שיטאקי ופיצה גורגונזולה
המתכון פטריות Shiitake ופיצה Gorgonzola יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך gorgonzola, שמנת, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו קימצ'י, בייקון ופיצת פטריות שיטאקה, מרק פטריות שיטאקי, ו מרק פטריות שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את הבצק לעיגול 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפוזר בקמח תירס. Crimp את הקצוות של הבצק עם האצבעות כדי ליצור שפה.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות ובצל; מטוגנים במשך 5 דקות. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 דקות או עד הבצל הוא מאוד רך. מערבבים במלח ופלפל.
מורחים את השמנת החמוצה על קרום פיצה, משאיר גבול 1 אינץ'. למעלה עם תערובת פטריות; מפזרים גבינה.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.