קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פטריות שן מתוק בסלט כרוב סבוי

פטריות שן מתוק בסלט כרוב סבוי
צריך ללא גלוטן, סלט ראשוני וצמחוני? פטריות שן מתוק בסלט כרוב סאבוי יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ יין, פטריות שיניים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: מרק כרוב מבושל עם פטריות, כרוב סבוי "בוריטו ארוחת בוקר" עם אטריות בטטה, ו סלט כרוב סבוי עם רוטב גזר-ג'ינג'ר.

הוראות

1
מערבבים את החרדל והחומץ בבלנדר. להתמזג לשלב. ואז, עם המכונה פועלת, טפטוף על ½ כוס שמן זית כתית. ברגע שהוא emulsifies והופך קרמי מאוד לכבות את המכונה ויוצקים את התערובת לתוך צנצנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
הסר כל עלים גדולים במיוחד או קרועים מבחוץ של כרוב עד שאתה מקבל 4 יפה בצורת קערה עלים, על 5 או 6 אינץ ' בקוטר. מניחים כל עלה על צלחת סלט בודדת. תניח בצד.באמצעות סכין שף, חצי את הכרוב שנותר ולהסיר את הליבה; לחתוך לרוחב לרסיסים דקים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מגלגלים את הסלרי משאיר סיגר בסגנון לתוך יומני קטן, לחתוך אותם לרוחב לרסיסים דקים גם כן; עבודה בקבוצות הכרחי.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מניחים את הכרוב וסלרי משאיר לתוך קערה גדולה; לזרוק לשלב. להתלבש תערובת בקלילות עם כמה כפות של ויניגרט; להפריש. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו.הכן את הפטריות: לנגב בעדינות את הפטריות נקיות עם מגבת רכה כדי להסיר כל חצץ ולכלוך. השתמש בסכין קילוף כדי להסיר כל אזורים לא מעורר תיאבון או פגום. פטריות שן מתוק הן בדרך כלל בגודל ביס אחיד, אבל פטריות אחרות ייתכן שיהיה צורך לחתוך לחתיכות לניהול. השתמש בשיקול דעתך. בסיר להגדיר על חום בינוני, לחמם את שמן הזית עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הפטריות קרוב ככל האפשר לשכבה אחת ומשחימים אותן בצד אחד למשך כ-1 דקות. ברגע שהם מתחילים להשחים, לזרוק את המחבת ומבשלים 1 או 2 דקות (משליך מדי פעם) עד רך מעט; העונה בקלילות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, משליכים עד הפטריות רכות; על 2 עד 3 דקות יותר, בהתאם לגודל ותכולת המים. לגרד את תערובת פטריות לתוך הקערה עם תערובת כרוב לבוש; לזרוק לשלב.מחלקים את הסלט בין 4 עלה כרוב"קערות". להתפורר גבינת cotija על הסלטים לפי הטעם. מתבלים עם הרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...