קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פילאף שעורה עם חומוס ולבבות ארטישוק

פילאף שעורה עם חומוס ולבבות ארטישוק
פילאף שעורה עם חומוס ולבבות ארטישוק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא שעורה לבישול מהיר, גבינת פרמזן, חומוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט אורזו עם גרגרי חומוס ולבבות ארטישוק, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד שעורה מכרז ונוזל נספג. מערבבים פסטו חומוס; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעורהשעורה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בעוד השעורה מבשלת, מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שום וארטישוקים; מטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מניחים 1 תערובת שעורה כוס לתוך כל 4 קערות, ולאחר מכן העליון כל מנה עם תערובת ארטישוק 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל